Send besked

Pil - icon

Skal man male 1 eller 2 gange?

Maling

Skal man male 1 eller 2 gange?

Står du overfor en renovering? Eller har du lige købt bolig, og indretningen er ikke lige din smag? Så kan en omgang maling måske være relevant for dig.
I den forbindelse kan der opstå mange spørgsmål og undren. Herunder om man skal male 1 eller 2 gange. Læs med her på blogindlægget og få relevant information omkring din maleropgave.
 
Når man skal i gang med at male, er en grundig tilgang til arbejdet en nødvendighed. Man skal trods alt kigge på væggene og de steder man maler hver dag. Derfor kan det ikke betale sig at spare på denne type arbejde, da man kan risikere ikke at være tilfreds med slutresultatet. 

Er én omgang maling nok?

Når det kommer til maling, så er det store spørgsmål for mange om én omgang maling er nok. Det korte svar er, at det er det i nogle tilfælde. 

Der er en håndfuld faktorer som påvirker, om én omgang er nok eller om man skal male 2 eller 3 gange. Af disse faktorer er det relevant at nævne hvilken type overflade man skal male, hvilken malerteknik man anvender, kvaliteten af den maling du bruger, hvor meget maling man benytter og forskellen mellem nuværende og nye farver. 

Hvis man står for malerarbejdet selv, fremfor at hyre en professionel til det, så er en god tommelfingerregel at gøre det 2 gange. På den måde forsikrer man at får et tilstrækkeligt dækkende lag. 

Hvis man skal male over 2 omgange, kræver det at vide hvor lang tid malingen skal tørre, før det nye lag påføres. Her er der stor forskel om man maler indendørs eller udendørs og i hvilken årstid man maler. Generelt tørre maling hurtigere indendørs. Dog gør dette sig ikke gældende hvis man maler udendørs i en sommermåned. Her vil maling som regel tørre relativt hurtigere. 
Maling

Få professionel hjælp

Hvis man ønsker at være på den sikre side, er det måske nødvendigt at hyre en professionel malervirksomhed til opgaven. De vil typisk have mange års erfaring indenfor branchen og har derfor 100% styr på hvad de laver. Hvis man selv ikke har de store kompetencer indenfor malerarbejde, så vil det også være en fordel at hyre en professionel fagmand til opgaven. Man kan ende med at bruge unødvendige ressourcer, og i værste tilfælde ende med et resultat man ikke er tilfreds med.

Hvis du skal hyre en professionel malervirksomhed til din opgave, så anbefaler vi du bruger en virksomhed man kan stole på. Det er der vi kommer ind i billedet. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vores team består af kompetente medarbejdere. Vi anvender ydermere de rette materialer og værktøjer. Dette gør vi for at leverer en service i bedste kvalitet, som ender ud i et resultat du kun kan være tilfreds med. Vi befinder os i Nordjyllands-området og kører gerne ud til de nærliggende byer.
 
Kontakt os i dag og fortæl os om din opgave. Vi kan kontaktes på 50 55 86 50, over jka@jkamicrocement.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.
Maling

Se mere

Maling
Gode tips

Skal man male 1 eller 2 gange?

Skal man male 1 eller 2 gange? Står du overfor en renovering? Eller har du lige købt bolig, og indretningen er ikke lige din smag?

maler
Gode tips

Fordele med Polyurethan gulv

Hvorfor vælge polyurethan gulv? Polyurethan gulv er et vidunderligt valg, som er et godt valg til både hjem og kommercielle projekter. Det er stærkt, holdbart

Call Now ButtonRing 50 55 86 50