Send besked

Pil - icon

Polyurethan gulv (PU)

Her hos JKA har vi mere end 10 års erfaring inden for malerfaget, hvor vi er specialister inden for polyurethan gulv belægning. 

Som kunde er du i centrum, og vi stræber altid efter at realisere dine bygge drømme ned til den mindste detalje. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Høj Kvalitet & Service

  Kvalitetshåndværk efter dine behov og ønsker.

  Udlært & Certificeret

  Vi er udlærte malere og har certifikat i Microcement og Epoxy.

  10 Års Erfaring

  Vi over 10 års erfaring inden for alt i malerarbejde og microcement.

  Vi er specialister i

  Polyurethan gulv er din moderne løsning

  Det kan altid være til fordel at få monteret et polyurethan gulv, både til privat og erhverv. PU gulv egner sig både til privat, hvor man kan anvende det hele i huset og til erhverv hvor der kræver et stærkere og mere slidstærkt gulv.
   
  Du får et gulv af høj kvalitet som både er fugefrit, vandtæt og komfortabelt at gå på. Gulvet har en fleksibel og blød gummibelægning, som både er med til at give en støddæmpende effekt, samt en lyddæmpende gå gang på gulvet. 
   

  Et polyurethan gulv mindes meget om epoxy maling, grundet deres mange ligheder som deres høje belastningsevne, rengøringsvenlige overflader, resistens for kemikalier og høje temperaturer. 

  Dermed kan du få polyuretan gulve i alle NCS og RAL farver, som kan hjælpe dig med at skabe et helt unikt design, efter dine behov og ønsker. 

  Ønsker du at få PU gulve, så kan vi hos JKA Microcement og Malerfirma, hjælpe dig med at give et kvalitetsrigt gulv, der imødekommer alle dine ønsker. Vi sørger for at belægge gulvet, så du bliver 110% tilfreds med alle aspekter af resultatet.

  Fordelene ved et polyurethan gulv

  En komfortabel overflade

  Med et helt unik polyurethan gulv (PU) får du en helt unik og komfortabel oplevelse, grundet PU materialets særlige egenskaber.

  Rengøringsvenlige og fugefri overflader

  Polyurethan gulve er særdeles populære i erhvervsbranchen, da gulvet er fugefrit. De bruges oftest ved rum og miljø, hvor hygiejne og effektiv rengøring spiller en vigtig rolle. 

  Få et unikt look med et PU gulv

  Med et polyurethan gulv kan du få sammensat de individuelle farver du søger og modtage en løsning der imødekommer dine ønsker. Du kan vælge om gulvet skal være blødt eller hårdt, mat eller i højglans – kun fantasien sætter grænser.

  Et sundere valg for kroppen

  Når du til dagligt går på et hårdere gulv, så udsætter du specielt ryggen og hoften for en større belastning. Ved belægning af et PU gulv, kan du afhjælpe disse problemer, da komforten er højere og bedre for kroppen at gå på.

  Polyurethan gulv pris

  Prisen for et polyurethan gulv varierer alt efter størrelse og omfanget af opgaven, samt hvilket gulv der skal belægges på og hvilke farver og mønstre du ønsker.

  For at kunne give dig det bedste tilbud, vil vi altid gerne besigtige din opgave, så du kan få den helt rigtige pris. 

  Uanset om du er en privat- eller erhvervskunde, så kan vi altid sammensætte et skræddersyet tilbud, der matcher dine behov og ønsker. 

  Hvad er et polyurethan gulv?

  Polyurethan gulv, er ligesom epoxy maling. Det kan fleksibelt lægges på flere forskellige overflader, som træværk til beton. Her slipper du for de ekstra renoveringsomkostninger, der er ofte er forbundet når man skal have nyt gulv. 

  Med et PU gulv kan du få designet dit gulv alt efter præferencer, om det skal være mat eller i højglans. 

  Det er praktisk gulv, som både har design og komfort i et. Polyurethan gulv, kan både anvendes til privat og erhverv i mange anledninger. 

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Medlem af Byg Garanti

   Vi er hos JKA Microcement Og Malerfirma medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. 

   Vi tilbyder en garantiordning, som betyder at du som kunde er godt dækket ind, ved fejl eller mangler. Du kan derfor være i trygge hænder hos os.

   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for et gratis tilbud på et PU gulv

   Ønsker du at høre mere omkring polyurethan gulv, eller om alle dine muligheder? 

   Ring til os på telefonen 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50