Nybyg & Renovering

Står din bolig for skud og skal renoveres, eller drømmer du om nybyggeri? Vi kan være med til at hjælpe dig, med at realisere dine drømme. 

Vi kan klare alt indenfor malerfaget og microcement. Så overvejer du nyt vådrum eller ny malede vægge, kan vi være til hjælp.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Nybyg eller Renovering?

  Drømmer du om at få udført malerarbejde til dit nybyggeri eller til et projekt i forbindelse med renovering af dit hjem eller din arbejdsplads? så kan vi hjælpe dig med at realisere dine drømme og gøre dem til virkelighed. Vi klarer begge dele, uanset omfanget af opgaven. Vi kan også hjælpe med vådrumsmembran, flydespartel mm.

  Så kontakt os endelig, så vi kan se på opgaven og dernæst give dig et uforpligtende tilbud.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Nybyg

   Vi er eksperter inde for malerområdet, og vi er enormt kvalitetsbevidste helt generelt. Det indebærer naturligvis også de pågældende produkter, som anvendes til de forskellige maleropgaver.

   Derfor er du sikret, at dit første lag maling i dit nybyggeri holder meget, meget længe. Vi sørger for at male fra væg til loft, og vi sparrer også med dig, så vi skaber lige præcis det resultat som du ønsker. Sådan er vi sikre på, at du får en holdbar løsning, som du er mere end tilfreds med.

   Renovering

   Står du over for en renovering af dit hjem eller din arbejdsplads, så står vi klar til at hjælpe dig med det stykke malerarbejde som skal udføres. Vi ved, at det kræver mere når det er et renoveringsprojekt, end når det blot er til et nybyggeri. Der er nemlig flere gældende faktorer som man bør være opmærksom på, når der skal udføres malerarbejde til renovering.

   Det er vigtigt at det bliver gjort af en professionel, da malerarbejdet skal laves i overensstemmelse med både hustype og valg af materialer. Vi har mange års erfaring i dette, og vil meget gerne vejlede og rådgive dig i forhold til den løsning som passer til dig og din bolig, eller arbejdsplads.

   Når det skal istandsættes i forbindelse med en renovering, så skal der også være respekt med fokus på at bevare bygningens charme. Netop derfor skal der bruges de helt rette produkter, for det mest optimale resultat.

   Mere end 10 års erfaring

   Vi har en stor kærlighed for malerfaget, og vi har nu mere end 10 års erfaring i branchen. Den mangeårige erfaring har gjort, at vi arbejder meget mere effektivt og hurtigt, og med et håndværk der er lavet til perfektion. Vi elsker tilfredse kunder, og vi har erfaret, at kunder også vender tilbage og vil bruge os som deres foretrukne maler. 

   Det bekræfter os yderligere i, at vi leverer det stykke arbejde som vi lover. Så tøv ikke med at kontakte os! Vi ved hvordan malerarbejdet skal udføres, og vi sørger for alt fra start til slut.

   Kontakt os i dag

   Ønsker du at høre mere omkring vores malerarbejde i forbindelse med nybyg og renovering, eller om alle dine muligheder? 

   Ring til 50558650 eller send os en mail jka@jkamicrocement.dk.

   Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst tilbage på din henvendelse, med et tilbud.