Microcement Tylstrup

Har du fået øjnene op for microcement og de mange egenskaber det har. Kunne du tænke dig at få anlagt microcement i Tylstrup? Vi har mange års erfaring indenfor området, og står klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Microcement i Tylstrup

  Vi har lagt microcement i Tylstrup på badeværelser, køkkener, bryggerser og meget mere. Farvevalget er stort og du kan få den farve der passer til lige præcis din indretning. 

  En af de mange fordele ved microcement er at man ikke behøver nedbryde gulv eller andre overflader før man anlægger microcementen. Dette er med til at gøre processen for at anlægge microcement, markant kortere end andre gulvtyper.

  En af de største fordele ved microcement er at det er meget nemt at rengøre. Hvis man bruger det som et alternativ til klinker eller fliser på badeværelset, slipper man for at skulle bruge en svaber når man er færdig. Microcement er meget miljøvenligt at fremstille, i forhold til hvis man vælger at bruge træ. 

  Derudover er materialet slidstærkt og utroligt holdbart. Med sine vand-, støv- og smudsafvisende egenskaber er det meget vedligeholdelsesfrit.

  Kontakt os i dag og lad os bevise overfor dig, hvorfor du skal bruge microcement til dit næste byggeprojekt.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Vi har udført en masse forskellige opgaver

  Her kan du se nogen af de mest gængse opgaver, vi har løst i årenes løb.

  • Gulve
  • Vægge
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Bordplader
  • Sofaborde
   

  Skulle dit projekt ikke være ovenfor, skal du bare kontakte os. Vi kan helt sikkert også klare din opgave.

  Vi kan klare alt inden for microcement til dit hjem i Tylstrup

  Vi har udført en lang række opgaver i årenes løb, og er derfor sikre på vi også kan løfte din opgave. Vi har i løbet af årene forbedret vores teknikker og metoder, for hele tiden at kunne levere det mest optimale resultat.

  Igennem denne tid har vi dog også kunne konstatere, at vi kun er mennesker. Så fejl og mangler kan opstå. Skulle det utænkelige ske og du ikke er tilfreds med det færdige resultat, skal du kontakte os med det samme. Vi kommer med glæde og retter op på det, så du bliver 110% tilfreds med slutproduktet.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Kunne du tænke dig at høre nærmere, eller ønsker du at modtage gratis rådgivning vedrørende microcement i Tylstrup. Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 50 55 86 50 eller på mail jka@jkamicrocement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Vi servicere hele Nordjylland