Send besked

Pil - icon

Microcement Thisted

Overvejer du at lege med farverne og materialerne i din boligindretning? Så kan du med fordel lade microcement indgå som en del af din boligindretning.

Hos JKA microcement og malerfirma ApS har vi helt styr på hvordan man opsætter microcement på alverdens flader. Hvis du kunne tænke dig at få et nyt og moderne look til din bolig, bør du overveje at få lavet microcement i Thisted. 

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Microcement i Thisted

  Microcement er et slidstærkt materiale der ikke kun har en god holdbarhed, det giver også et nyt udtryk til dit hjem. Det kan bruges på næsten alle overflader og er derfor blevet meget populært i boligindretningen. Det kan blandt andet bruges til:

  • Gulve
  • Vægge
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Borde

  Vi hos JKA har fået øjnene op for hvor fantastisk microcement er. Derfor tilbyder vi opsætning af microcement til alle vores kunder. 

  Vi har i årenes løb opbygget en stor viden og erfaring hvilket har klædt os godt på til, at varetage opgaver i alle størrelser og former. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end det er en pensel eller spartel, der skal svinges.

  Hvad er microcement?

  Det bliver mere og mere populært at anvende microcement i de moderne danske hjem.

  Microcement er et tyndt lag cement, der kan påføres langt de fleste former for overflader. Det være sig alt fra gulve, vægge, klinker eller noget helt fjerde. 

  Der er rig mulighed for at lege med farverne, når du benytter dig af microcement – og du kan tilføre din indretning et helt særligt og personligt udtryk, hvis du får beklædt en væg eller et gulv med microcement.

  I vores microcement firma i Frederikshavn har vi arbejdet med materialet i mere end 10 år, og hos os er du garanteret et flot og færdigt resultat hver gang.

  Fordele ved microcement

  En af de ting der også gør microcement attraktivt, er dens egenskab til, at kunne lægges oven på et allerede lagt gulv. Dette betyder at man kan korte processen ned en hel del, i forhold til andre alternativer. 

  Har man f.eks. nogle fliser som ikke er så pæne og gerne vil have dækket, så er microcement en nem løsning. Microcement fungere på de fleste overflader og er derfor en effektiv metode, som både er billigere og spare tid. Udover dette er det en god måde at modernisere sit hjem på, for relativt få penge.

  Hos JKA, tilbyder vi microcement i alverdens farver, så du som kunde kan få lige det look du ønsker. Uanset om du ønsker et mørkere eller et mere farverigt look, så er vi din rette partner til opgaven.

  Med microcement, får man aldrig et ensartet look, man får derimod mere karakteristik og personlighed over sit nye hjem, som adskiller dig fra dine naboer, venner og familiers boliger.

  Kunne du tænke dig at få et mere moderne og eksklusivt look til din bolig, så bør du kontakte os for microcement i Thisted og omegn.

  Skab et nyt look med microcement i Thisted

  Ønsker man en fornyelse af boligindretningen, så er microcement det oplagte valg. Det har nemlig et meget moderne look med sine rene flader og rå look. Dette gør at det passer perfekt ind i de fleste hjem til den skandinaviske indretning. Nemlig funktionalitet, minimalistisk og enkelt.

  Produktet er meget vedligeholdelsesfrit. Hvis det bruges til brusekabinen, slipper man for at skulle bruge en svaber efter følgende. 

  Det er mere miljøvenligt at bruge end f.eks. træ, hvis det er til en bordplade. Derudover er materialet meget slidstærkt og langtidsholdbart.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Modtag et uforpligtende tilbud på microcement i Thisted

  Vi er altid mand for at udarbejde et godt tilbud til dig i vores maler- og microcementfirma. Det gælder både, hvis du har en forespørgsel på en opgave med microcement, og hvis du har et andet stykke malerarbejde, du gerne vil have ekspert hjælp til.

  Kontakter du os med henblik på et tilbud, kan du forvente at få et hurtigt svar tilbage. Vi vender altid tilbage til dig inden for 24 timer, men har du en specialopgave til os, har vi brug for lidt længere tid at løbe på.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vil du gerne tale med os?

   Vi hører altid gerne fra dig, hvis du overvejer at hyre os til en opgave med microcement i Thisted eller omegn. Vi er kun et opkald eller en mail væk.

   Ring til os på telefon 50 55 86 50 eller send os en mail på jka@jkamicrocement.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Det tager kun få sekunder.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50