Send besked

Pil - icon

Microcement Støvring

Hos JKA Microcement tilbyder vi cement til badeværelser, køkkener, bryggerser og meget mere. Cementen giver dig mulighed for, at blande din helt egen farve – kombineret med vores ekspertise i farveblanding.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Microcement i Støvring

  Vi har leveret mange flotte resultater af vores arbejde med microcement i Støvring. Cementen giver dig mulighed for, at blande din helt egen farve, kombineret med vores ekspertise i farveblanding.

  Produktet bærer mange fordele med sig, da det ikke kræver andet end en overfalde før at det kan påføres. Derfor er det en nem og moderne løsning til at få lavet et nyt badeværelse, gulv eller overflader.

  Det kan påføres på gamle klinker og gulve, så man ikke behøver at betale en formue for et nyt udseende til badeværelset i Støvring. Vi er professionelle og erfarne med fleres års erfaring, som gør, at vi kan varetage alle typer opgaver med microcement.

  Udover du kan skabe dit eget unikke look, medfølger der en hel del gode fordele med dette produkt. Cementblandingen er i sig selv, en rigtig nem cement at vedligeholde. 

  Med sine vand-, støv- og smudsafvisende egenskaber er det meget vedligeholdelsesfrit. Det er både slidstærkt og utroligt holdbart i mange år.

  Ydermere er det rigtig praktisk at have på sit badeværelse, da det kan fremstilles vådrumsgodkendt. Produktet er meget miljøvenligt at fremstille, i forhold til hvis man benytter andre typer af belægning til f.eks. et gulv.

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi vil gerne vise dig alle de flotte muligheder, som microcement kan tilbyde til dit næste byggeprojekt.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Opgaver udført i Støvringe

  Hos JKA leverer vi knivskarpe kanter og flotte løsninger til folk i Nordjylland. Det vil sige, at vi altid er i nærheden, hvis du ønsker at få udført microcement i Støvring.

  Vi ser en stor tendens til, at få udført denne type af materiale på badeværelser og gulve i Støvring.

  Med mere end 10 års erfaring, ser vi os som dit foretrukne valg, når det kommer til microcement i Støvringe. Vi har fokus på kvalitet, flotte og unikke løsninger baseret på dit ønske. 

  Vi elsker vores fag og vil rigtig gerne gøre vores kunder tilfredse, som man kan læse på vores anmeldelser af vores arbejde.

  Vi tilbyder selvfølgelig også andre opgaver i Nordjylland, såsom malerarbejde, epoxy og polyurethan gulv

  Vi vil gerne hjælpe dig, med dit nye byggeprojekt i Støvringe.

  Ring til os i dag og lad os få en aftale på plads, så du kan få de flotteste overflader i Støvring.

  Fordele med microcement

  Microcement er en revolutionerende og fremragende måde at forbedre det indvendige eller udvendige udseende på dit hjem.

  Denne type af renovering er en økonomisk fordel fremfor de gamle traditionelle klinker, som også kan have mange omkostninger. Der skal derfor ikke rives flise op, da det kan installeres på nuværende overflader og klinker.

  Det giver dig derfor et hurtig, nem og et unikt badeværelse på blot få timer. Det er efterfølgende muligt, at få ændret farven, hvis det er det man ønsker.

  Gør dig selv den tjeneste, at få dit drømmebadeværelse lavet i microcement i Støvring. Vi garanterer et tilfredsstillende og et flot endeligt resultat præget af kvalitet.

  De store fordele vi oplever med microcement i Støvring:

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Kan du tænke dig at høre nærmere, eller ønsker du at modtage gratis rådgivning vedrørende microcement i Støvring. Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 50 55 86 50 eller på mail jka@jkamicrocement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50