Send besked

Pil - icon

Microcement Skagen

Er du faldet for charmen af microcement har? Vi hos JKA microcement og malerfirma ApS specialiserer os i flotte og unikke løsninger med denne type af cement på enhver overflade. Vi tilpasser farver og struktur, lige efter dit ønske. 
Vi har mere end 10 års erfaring med belægning af microcement på Skagen.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få unikt mircocement på Skagen

  Sæt dit helt eget personlige præg på dit rum. Dette produkt er aldeles alsidig i sit udtryk, da det kan laves i mange forskellige farver og strukturer. Vi har lagt microcement på Skagen i køkkener, bryggers, badeværelser og generelt bare overflader.

  Cementblandingen gør det muligt at blive påført på enhver overfalde, bordplade, gulv og væg. Derudover er materialet slidstærkt og utroligt holdbart. 

  Med afvisende egenskaber overfor vand, støv og smuds, er det et meget vedligeholdelsesfrit produkt.

  Vi har over 10 års erfaring med professionel udførelse af denne type cement. Igennem disse år, har vi leveret professionelle og unikke løsninger, med vores kompetente og kyndige hænder. 

  Produktet giver dig mulighed for selv at danne din egen struktur, så du får et unikt æstetisk look. Det er et produkt som kan bruge inde- og udendørs pga. dens effektive egenskaber.

  Vi har skabt nogle utrolige smukke, billige og holdbare resultater med microcement på Skagen. Vi ønsker forsat kun at levere resultater som er kvalitetspræget af professionelt håndværk. 

  Der er ikke en opgave der enten er for stor eller lille, vi vil altid gerne hjælpe dig med et holdbart resultat. Du kan trygt overlade dit projekt i vores hænder.

  Badeværelser af microcement på Skagen.

  Denne type af badeværelser, bliver mere og mere efterspurgt, da det kan laves billigt efter dine specifikke ønsker. Ønsker du at skifte de gamle og kedelige fliser ud, så du kan få et flot og moderne badeværelse? 

  Så kan vi glæde dig med, at det faktisk er en god idé at lægge cementen ovenpå nuværende fliser. Det betyder, at hvis dit vådrum allerede er vådrumssikret – hvilket det skal være. Så kan det også påføre det i vådrumszoner.

  Microcement på Skagen bliver mere og mere efterspurgt og vi kan tilbyde dig en professionel og holdbar løsning.
  Designmæssigt er der også flere fordele, det er blevet meget populært at dekorere med. 

  Folk er vilde med det helt særlige udtryk, det giver et badeværelse. Du skal derfor ikke igennem en stor og dyr nedrivning for at etablere et helt nyt badeværelse. Udover du kan skabe dit eget unikke udseende, så er det en meget billig måde at få et nyt æstetisk look.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os allerede i dag

   Microcement er i sin grundform en særlig type af mørtel bestående af cementpulver blandet med vand. Denne fremgangsmåde gør, at man også kan tilsætte farvestoffer for at skabe den ønskede farve.

   Vi anbefaler at lade os påføre dit microcement på Skagen. Denne type cement, kan være svær at sammensætte på korrekt vis, uden professionel faglig viden. 

   Det kræver en vis teknik, opblanding af farve og på førelse, for at opnå den ønskede struktur, men også konsistens af cementen. Vi stræber efter glade kunder, og vi vil gerne varetage din opgave, da vi tror på vores professionelle ydelse kan tilfredsstille dig. 

   Gør brug af et uforpligtende tilbud hos os. Så kontakt os allerede i dag på 50 55 86 50 eller på mail jka@jkamicrocement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50