Send besked

Pil - icon

Microcement Sæby

Ønsker du at sætte dig eget præg og personlige udtryk op din indretning? Så kan du med fordel gøre brug af microcement Sæby, hvor du har rig mulighed for at lege med design og farver.
Hos JKA microcement og malerfirma er vi certificerede i microcement og er eksperter på området.

Kontakt os i dag, og sammen finder vi den helt rette løsning til dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Forny indretningen med microcement i Sæby og omegn

  Hos JKA microcement og malerfirma har vi mere end 10 år erfaring indenfor maler – og microcement faget. Derfor er du altid i trygge hænder, og du forvente et resultat i høj kvalitet og solidt håndværk. 
   
  Microcement er et særdeles holdbart og praktisk materiale, da det kan benyttes på alle typer af overfalder. Du kan blandt andet få microcement på
  • Badeværelse
  • Borde
  • Gulve
  • Køkken
  • Vægge

  Derudover er microcement også aldeles alsidig i sit udtryk, da det kommer i mange forskellige design og farver. Det er faktisk kun din fantasi, som sætter grænser. 

  Du har dermed den perfekte muligt, for at sætte dit eget personlige præg på dit rum. Samtidig er det både nemt og billigt at udskifte eller forny microcementen igen, hvis du på et tidspunkt ønsker andre farver eller et andet udtryk.

  Hos JKA microcement og malerfirma har vi lagt microcement i køkkener, bryggers, badeværelse og mange andre rum. Med vores mange års erfaring, er vi godt udrustet til også at varetage din opgave. 

  Vi har skabt nogle utrolige smukke, billige og holdbare resultater med microcement, og det ønsker vi fortsat at gøre for vores kunder. Derfor tilbyder vi vores professionelle og kvalitetssikre resultater til både private og erhvervsdrivende.

  Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring maling og microcement i Sæby, uanset om det er hele boligen, som skal have en omgang, eller blot et enkelt rum.

  Du kan trygt overlade dit projekt i vores kyndige og kompetente hænder, og forvente et professionelt resultat når vi har udført vores arbejde.

  Kontakt os i dag, hvis du er blevet nysgerrig på vores microcement løsninger, eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Fordele ved microcement

  Foruden de mange farve – og design muligheder microcement bringer, så er der flere fordele ved denne løsning. Så er det også et materiale, der passer til alle overflader, hvor der kræves minimal nedbrydning af den eksisterende overflade.

  At benytte microcement er dermed en effektivt metode til fornyelse af boligen, uden den store indsats.

  Da microcement i sig selv er både holdbart og slidstærkt, er det mere miljøvenligt, da udskiftning kræves få gange. 

  Ligeledes er en overfalde i microcement nem at holde og rengøre, da det er lavet ud af støv-, smuds- og vandafvisende materiale. Det er dermed en næsten vedligeholdelsesfri løsning.

  Moderniser dit hjem med microcement i Sæby

  Microcement er den perfekte løsning til fornyelse af boligindretning. Dette gælder specielt dig, som elsker at forny indretningen hyppigt. Som materiale er microcement nemlig et billigere alternativ, sammenlignet med andre typer materialer, såsom fliser eller træ.

  Det er også et materiale, der ikke er lige så skadeligt for de originale materialer og det er nemmere at ændre eller fjerne igen. Dermed kan du evigt udvikle og udforske din indretning.

  Du kan pryde din indretning lige som du ønsker med microcement. Med sine rene linjer og rå look, får du et naturligt moderne udtryk. 

  Du har samtidig et utal af farver at vælge i mellem og du kan selv justere mængden af pigment du ønsker. Dermed er microcement i Sæby ved at blive en fast del af indretningen, i de danske hjem.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Er du blevet nysgerrig på det moderne og alsidige microcement, og ønsker at høre mere om, hvordan vi kan virkeliggøre din opgave?
   Så kontakt os i dag for en uforpligtende snak omkring dit microcement projekt.
    
   Hvis du ønsker et detaljeret og eksakt prisoverslag på netop din opgave, anbefaler vi altid at besigtige din opgave først, og derefter udarbejder vi et tilbud til dig. 
    
   Vi står klar til at hjælpe med dine microcement drømme. Du kan med fordel udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os på telefon 50558650 eller ved at sende en mail til os på jka@jkamicrocement.dk.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50