Send besked

Pil - icon

Microcement Nørresundby

Hos JKA microcement og malerfirma ApS er vi eksperter inden for opsætning af microcement til private hjem. Hvis du kunne tænke dig at få et nyt og moderne look til din bolig, bør du overveje at få lavet microcement. Kontakt os allerede i dag, så sætter vi os sammen og finder den rette løsning for dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Microcement i Nørresundby

  Microcement er et slidstærkt materiale som både har en god holdbarhed, og giver også et moderne look til dit hjem. Det kan bruges på næsten alle overflader og er derfor blevet meget populært materiale at anvende i boligindretningen. Det kan blandt andet bruges til:

  • Gulve
  • Vægge
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Borde

  Hos JKA microcement og malerfirma har vi skabt utrolige flotte resultater med microcement. Derfor tilbyder vi opsætning af microcement til alle vores kunder, så de kan få større glæde af en billigere og mere holdbar løsning. 

  Vi har i årenes løb opbygget en stor viden og erfaring hvilket har klædt os godt på til, at varetage opgaver i alle størrelser og former. Så står du og kunne tænke dig at få opsat microcement i Nørresundby, så kontakt os allerede i dag. 

  Fordele ved Microcement

  Der er utallige grunde til hvorfor du bør vælge at få microcement til dit hjem. Microcement fungere på de fleste overflader, hvor det bl.a. kan lægges oven på det eksisterende gulv.

  Det sparer dig som kunde både tid og penge, da du ikke skal have udskiftet noget. Er man ikke så glade for det nuværende look i toilettet eller i et andet rum, så er microcement et godt alternativ til at modernisere sit hjem på, et lavere budget.

  Som din samarbejdspartner tilbyder vi alverdens farver, så du kan få lige præcis den farve i din indretning som du går og ønsker dig. Uanset du gerne vil have et mere varmt eller farverigt look, hjælper vi dig med at realisere dine drømme.

  Med microcement i Nørresundby, får man aldrig et ensartet look, du får derimod mere karakteristik og personlighed over dit hjem, som adskiller sig fra dine naboers, venner og familiers boliger.

  Kunne du tænke dig at få et mere moderne og eksklusivt look til din bolig, så kan du altid kontakte os for professionel rådgivning og vejledning. 

  Forny boligindretningen med microcement i Nørresundby

  En af de ting der også gør microcement attraktivt, er dens egenskab til, at kunne lægges oven på et allerede lagt gulv. Dette betyder at man kan korte processen ned en hel del, i forhold til andre alternativer. 

  Har man f.eks. nogle fliser som ikke er så pæne og gerne vil have dækket, så er microcement en nem løsning. Microcement fungere på de fleste overflader og er derfor en effektiv metode, som både er billigere og spare tid. Udover dette er det en god måde at modernisere sit hjem på, for relativt få penge.

  Hos JKA, tilbyder vi microcement i alverdens farver, så du som kunde kan få lige det look du ønsker. Uanset om du ønsker et mørkere eller et mere farverigt look, så er vi din rette partner til opgaven.

  Med microcement, får man aldrig et ensartet look, man får derimod mere karakteristik og personlighed over sit nye hjem, som adskiller dig fra dine naboer, venner og familiers boliger.

  Kunne du tænke dig at få et mere moderne og eksklusivt look til din bolig, så bør du kontakte os for microcement i Thisted og omegn.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vil du gerne tale med os?

   Vi hører altid gerne fra dig, hvis du overvejer at hyre os til en opgave med microcement i Nørresundby eller omegn. Vi er kun et opkald eller en mail væk.

   Ring til os på telefon 50 55 86 50 eller send os en mail på jka@jkamicrocement.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Det tager kun få sekunder.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50