Send besked

Pil - icon

Microcement Hobro

Trænger boligen til et nyt look? Så bør du overveje microcement for et råt og moderne look.
JKA Microcement og Malerfirma er vi specialister i arbejde med microcement i Hobro. 

Hvis du overvejer microcement, så kontakt os endelig for kyndig rådgivning og vejledning. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Microcement i Hobro

  Microcement er efterhånden blevet et populært valg i boligindretningen, når målet er at skabe et råt og urbant udseende. Grundlæggende er microcement cementpulver blandet med vand og eventuelt farve, som kan påføres et væld af overflader i boligen.

  Det er for eksempel velegnet til vægge og gulve, men kan også bruges på badeværelset eller påføres bordplader og trapper. Microcement påføres i tynde lag og afsluttes med en coating, der giver materialet dets karakteristiske styrke.

  Microcement kan godt være en udfordring at arbejde med, hvis man ikke har erfaring med det. Derfor anbefaler vi altid at du få ret professionelt firma til at lægge din microcement.

  Vi har over årene opbygget stor erfaring med microcement, og udfører opgaver i både større og mindre omfang. Vi har skabt en masse flotte løsninger med microcement, for mange af vores kunder, til deres store tilfredsstillelse. Hvis vi også skal hjælpe dig med microcement i Hobro, så tøv ikke med at kontakte os.

  Fordele ved microcement

  Microcement er ekstremt slidstærkt og holder længe. Dertil er microcement også relativt billigt at anlægge. Produktet i sig selv er billigt og så kan det påføres eksisterende overflader. Det sparer os for arbejdstimer og dig for penge, da der ikke kræves nogen form for udskiftning. 

  Hvis du for eksempel har fliser i køkkenet, som du er utilfreds med, kan man blot lægge et nyt lag af microcement ovenpå. Microcement er altså en nem, praktisk og billig løsning, hvis man trænger til forandring i hjemmet.

  En anden fordel ved microcement er, at det fås i forskellige farver. Du er dermed ikke begrænset til det klassiske grå beton-look, men har et væld af muligheder for at sætte dit helt eget præg på udseendet.

  Forny boligindretningen med microcement i Hobro

  Vi tilbyder microcement i mange forskellige farver. Du kan altså få en løsning der er mere eller mindre skræddersyet til din egen personlige smag. Uanset om du er til de mere klassiske, afdæmpede nuancer, eller om der skal knald på farverne, finder vi på en god løsning til dig.

  Microcement kan bruges både indendørs og udendørs, og er også egnet til vådrum – så hvis du for eksempel drømmer om et enestående badeværelse, er microcement en oplagt løsning. Der er også mulighed for at vælge mellem en helt glat og jævn overflade eller et mere groft og tekstureret look. 

  Giv dit hjem kant, et karakteristisk look og skab din egen personlige stil og skil dig ud fra mængden med microcement.

  Er du blevet inspireret, og kunne du tænke dig at sætte et personligt og anderledes præg på din bolig?  Så kontakt os for at høre mere om microcement i Hobro og omegn.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vil du gerne tale med os?

   Vi hører altid gerne fra dig, hvis du overvejer at hyre os til en opgave med microcement i Hobro eller omegn. Vi er kun et opkald eller en mail væk.

   Ring til os på telefon 50 55 86 50 eller send os en mail på jka@jkamicrocement.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Det tager kun få sekunder.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50