Send besked

Pil - icon

Microcement Hjørring

Overvejer du at ændre din boligindretning og måske prøve kræfter med andre materialer og farver end du plejer? Så kan du med fordel se om Microcement skal indgå i din boligindretning.

JKA Microcement og Malerfirma ApS klarer opgaver i Hjørring og omegn. Hvor vi levere service til både erhvervskunder og private boligejere.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionelt Microcement firma i Hjørring

  Microcement er i årenes løb blevet mere populært. Dette skyldes nok Microcement vildt gode holdbarhed, men i høj grad også materialets design og udtryk. 

  Microcement kan bruges til alverdens ting, det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Det fungerer blandt andet godt til:

  • Gulve
  • Vægge
  • Badeværelser
  • Køkkener
   

  Derudover kan det påføres på et væld af overflader, hvilket gør det nemmere at ændre boligindretningen. Man kan nemlig slippe for at brække gulvet op, før man lægger et Microcement gulv.

  JKA er startet for mere end 10 år siden. I løbet af disse år har vi fået en masse viden og erfaring, som gør os godt klædt på til at varetage en bred vifte af opgaver. 

  Vi står klar til at hjælpe med en pensel eller spartel, uanset om du skal have malet en væg eller lavet nyt gulv på badeværelset.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Fordele ved Microcement

  1. Microcement er et tynd cementbelægning, der anvendes til at give et moderne, stilfuldt look til overflader.

  2. Det kan anvendes på mange forskellige overfaldstyper, herunder beton, træ, mdf, metal og PVC.

  3. Microcement er et langsigtet og holdbart produkt, der har et middel til højt slidstyrke.

  4. Det er et vejrbestandigt produkt, der kan bruges i indendørs og udendørs miljøer og er 100% vandtæt.

  5. Microcement er modstandsdygtig over for ridser og pletter, så det er perfekt til badeværelser, køkkener og andre rum med høj våd trafik.

  6. Det er meget let at installere og kræver minimalt vedligeholdelse.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Prisen på Microcement i Hjørring

   Det er svært at give en eksakt pris på microcement, da alle opgaver varierer i forhold til størrelse. Derfor vil vi altid gerne bese opgaven først så du kan få den nøjagtige pris.

   Er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for dig, eller har nogen spørgsmål til Microcement. Så kontakt os på telefon 50 55 86 50, eller du kan skriv en mail til Jka@jkamicrocement.dk så kan vi helt sikkert komme med et uforpligtende tilbud til dig.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50