Send besked

Pil - icon

Microcement Frederikshavn

Overvejer du at lege med farverne og materialerne i din boligindretning? Så kan du med fordel lade microcement indgå som en del af din boligindretning.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad er microcement?

  Det bliver mere og mere populært at anvende microcement i de moderne danske hjem.

  Microcement er et tyndt lag cement, der kan påføres langt de fleste former for overflader. Det kan anlægges på alt fra gulve, vægge, klinker eller noget helt fjerde. 

  Der er rig mulighed for at lege med farverne, når du benytter dig af microcement. Du kan tilføre din indretning et helt særligt og personligt udtryk, hvis du får beklædt en væg eller et gulv med microcement.

  I vores microcement firma i Frederikshavn har vi arbejdet med materialet i mere end 10 år, og hos os er du garanteret et flot og færdigt resultat hver gang.

  Fordele ved microcement

  Ved du ikke helt om microcement er det rigtige valg for dig? Så har vi lavet et lille overslag over de forskellige fordele der er ved at få anlagt microcement. 

  Med microcement får du aldrig et ensartet mønster, hvilket gør det unikt i mange danske hjemme. Her får du dit eget kunstværk, som ingen andre har og det kan anvendes på stort set alle overflader i hjemmet. 

  Du kan bl.a. få microcement på bordplader, vægge, gulve, badeværelser mv. 

  Derudover er microcement noget af det stærkeste materiale, det er både vand-, smuds-, og støvafvisende hvilket også gør det nemt at vedligeholde. 

  En af de største fordele ved microcement er også at det kan anvendes som et ekstra lag på de nuværende overflader. 

  Det betyder at du ikke behøver at rive gulvet op, da det blot kan hældes udover. Det sparer dig både mange penge og tid. 

  Hvis du føler at microcement er det rette valg for dig, så er du mere end velkommen til at give os et kald. 

  microcement
  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Få et godt tilbud på microcement i Frederikshavn

  Vi er altid mand for at udarbejde et godt tilbud til dig i vores maler- og microcement firma. Det gælder både, hvis du har en forespørgsel på en opgave med microcement, og hvis du har et andet stykke malerarbejde, du gerne vil have eksperthjælp til.

  Kontakter du os med henblik på et tilbud, kan du forvente at få et hurtigt svar tilbage. Vi vender altid tilbage til dig inden for 24 timer, men har du en specialopgave til os, har vi brug for lidt længere tid at løbe på. 

  Ved specialopgaver med microcement eller andet malerarbejde skal vi først ud at bese opgaven, før vi kan give dig en pris.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kom i kontakt med os

   Vi hører altid gerne fra dig, hvis du overvejer at hyre os til en opgave med microcement i Frederikshavn eller omegn. Og vi er kun et opkald eller en mail væk.

   Ring til os på telefon 50 55 86 50 eller send os en mail på jka@jkamicrocement.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Det tager kun få minutter at udfylde den.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50