Microcement Frederikshavn

Overvejer du at lege med farverne og materialerne i din boligindretning? Så kan du med fordel lade microcement indgå som en del af din boligindretning.

Hos JKA Microcement og Malerfirma ApS udfører vi alle former for microcement-opgaver. Hvad enten du gerne vil have beklædt en væg i køkkenet med microcement, eller du drømmer om et badeværelsesgulv med microcement, kan vi levere varen.

Vores microcement firma i Frederikshavn løser kundeopgaver i hele Jylland, og vi henvender os til både erhvervsdrivende og private boligejere.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad er microcement?

  Det bliver mere og mere populært at anvende microcement i de moderne danske hjem.

  Microcement er et tyndt lag cement, der kan påføres langt de fleste former for overflader. Det være sig alt fra gulve, vægge, klinker eller noget helt fjerde. Der er rig mulighed for at lege med farverne, når du benytter dig af microcement – og du kan tilføre din indretning et helt særligt og personligt udtryk, hvis du får beklædt en væg eller et gulv med microcement.

  I vores microcement firma i Frederikshavn har vi arbejdet med materialet i mere end 10 år, og hos os er du garanteret et flot og færdigt resultat hver gang.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Få et godt tilbud på microcement i Frederikshavn

  Vi er altid mand for at udarbejde et godt tilbud til dig i vores maler- og microcementfirma. Det gælder både, hvis du har en forespørgsel på en opgave med microcement, og hvis du har et andet stykke malerarbejde, du gerne vil have eksperthjælp til.

  Kontakter du os med henblik på et tilbud, kan du forvente at få et hurtigt svar tilbage. Vi vender altid tilbage til dig inden for 24 timer, men har du en specialopgave til os, har vi brug for lidt længere tid at løbe på. Ved specialopgaver med microcement eller andet malerarbejde skal vi først ud at bese opgaven, før vi kan give dig en pris.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vil du gerne tale med os?

   Vi hører altid gerne fra dig, hvis du overvejer at hyre os til en opgave med microcement i Frederikshavn eller omegn. Og vi er kun et opkald eller en mail væk.

   Ring til os på telefon 50 55 86 50 eller send os en mail på jka@jkamicrocement.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Det tager kun få minutter at udfylde den.

   Vi servicere hele Nordjylland