Send besked

Pil - icon

Microcement Århus

Giv din bolig en ny og moderne makeover med microcement. Slip fantasien løs med et hav af forskellige farver og materialer. Her hos JKA Microcement og Malerfirma er vi eksperter i opsætning og montering af microcement.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få lagt microcement i Århus

  Microcement er blevet mere og mere populært i de danske hjem, med sin gode holdbarhed og væld af design og farve muligheder. Du kan samtidig også påføre det på et hav af overflader, hvilket gør det nemt for dig at ændre og sætte dig eget præg på udtrykket i dit hjem.
   
  Microcement kan blandt andet bruges på:
  • Badeværelser
  • Gulve
  • Køkkener
  • Vægge
   
  Foruden at give dig stor design frihed, så får du også et materiale, som er nemt at holde rent, da hverken vægge eller gulv behøver at blive tørt af. 
  Samtidig er microcement mere miljøvenligt at fremstille, end eksempelvis træ. 
  Microcement er og både støv-, smuds og vandafvisende, hvilket gør det nærmest vedligeholdelsesfrit.
   
  Med mere en 10 år på bagen, har vi i JKA Microcement og Malerfirma tilegnet os det relevante viden og ekspertise, til at være din lokale microcement lægger og opsætter. Ingen opgave er for lille eller for stor, og vi står altid klar med kyndig vejledning gennem hele processen. Kontakt os i dag.

  Microcement badeværelse

  Badeværelset er et af de mange rum, hvor du kan få microcement, det er også muligt i stuen, soveværelset eller et helt tredje rum. 
  Microcement er et tyndt lang cement der påføres på den pågældende overflade, og vi har lagt det i alt fra badeværelser, til bryggers, til køkken og mange andre rum. 
   
  Vil du skabe en frisk og ren oase på dit badeværelse? Eller ønsker du mønster til at indramme rummet helt rigtigt? Så er microcement vejen at gå. Vi giver dig et stort udvalg af farver, så du kan finde det helt rette farve til netop dit badeværelse. 
   
  Skulle det ske, at der var behov for at udskifte eller at forny din microcement, så vil dette også være billigere og nemmere end, hvis du skulle have udskiftet klinker eller for eksempel. 

  Forny din bolig med microcement

  Der er ikke noget at sige til, at microcementens popularitet er vokset markant. Du får nemlig en løsning der både er nem og hurtig, men som også i fremtiden vil kræve minimal arbejde af dig. 

  Når det kommer til at lægge nyt gulv med microcement, så er det ikke nødvendigt fjerne det gulv du har i forvejen. Dette forkorter processen og vil i sidste ende være relativt billigere for dig, sammenlignet med andre løsninger. Da det samtidig fungere på diverse overflader, er dette enormt effektivt og du vil dermed en hel del tid og penge. 

  Når du vælger JKA til at stå for påføring af din nye microcement, får du en samarbejdspartner med stor erfaring og øje for dine ønsker og behov. 

  Vi har et væld af muligheder, når det kommer til farvevalg, uanset om du ønsker at gå en varm, kold eller farverig vej. Vi hjælper dig med at realisere dine moderniserings ønsker og står altid klar til at rådgive dig. Fang os på telefon 50 55 86 50.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Microcement pris

   Det er svært at give en præcis pris på, hvad det koste at fuldføre din opgave med microcement. Prisen er afhængig at størrelsen og omfanget af opgaven, samt hvilken farve du ønsker microcementen i. 

   Du er altid velkommen til at spørge os til råds omkring dit micocements projekt, udfyldt blot vores kontaktformular, eller kontakt os på telefon 50 55 86 50 eller mail jka@jkamicrocement.dk

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50