Microcement Aabybro

Hos JKA microcement og malerfirma ApS har vi helt styr på hvordan man opsætter microcement på alverdens flader. Hvis du kunne bruge et nyt look til din bolig, bør du overveje at få microcement i Aabybro. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få Microcement i Aabybro

  Få opsat microcement i Aabybro og omegn. Microcement er et praktisk materiale der ikke kun har en god holdbarhed, men i høj grad også har et fedt udtryk og design. 

  Det kan bruges på næsten alle overflader og er derfor blevet meget populært i boligindretningen. Det kan blandt andet bruges til:

  • Gulve
  • Vægge
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Borde

  Vi hos JKA har fået øjnene op for hvor fantastisk microcement er. Derfor tilbyder vi opsætning af microcement til alle slags kunder. Vi har i årenes løb opbygget en stor viden og erfaring.

  Dette har gjort os godt klædt på til, at varetage en lang række opgaver. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end det er en pensel eller spartel, der skal svinges.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Fordele ved Microcement

  En af de ting der også gør microcement attraktivt, er dens egenskab til, at kunne lægges oven på et allerede lagt gulv. Dette betyder at man kan korte processen ned en hel del, i forhold til andre alternativer.

  Microcement fungere på de fleste overflader og er derfor en effektiv metode, som både er billigere og spare tid. Udover dette er det en god måde at modernisere sit hjem på, for relativt få penge.

  Microcement belægningen fungerer godt til gulve, borde, vægge, badeværelser og køkkener. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvad det kan bruges til.

  Forny boligindretningen med microcement

  Microcement fungerer perfekt til at for nye boligindretningen. Det har nemlig et meget moderne look med sine rene flader og rå look. Dette gør at det passer perfekt ind i de fleste hjem til den skandinaviske indretning. Nemlig funktionalitet, minimalistisk og enkelt.

  Produktet er meget vedligeholdelsesfrit. Hvis det bruges til brusekabinen, slipper man for at skulle bruge en svaber efter følgende. Det er mere miljøvenligt at bruge end f.eks. træ, hvis det er til en bordplade. Derudover er materialet meget slidstærkt og langtidsholdbart.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Lyder microcement som noget for dig eller kunne du tænke dig at høre mere? Så kontakt os allerede i dag på 50 55 86 50 eller på mail jka@jkamicrocement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Vi servicere hele Nordjylland