Microcement

Microcement er i de sidste par år, blevet et meget populært materiale til badeværelset, vægge og bordplader. Dette er grundet det moderne udseende. Microcement er derudover også en relativ billig måde, at opdatere ens boligindretning på. Kontakt os, så sammensætter vi en løsning sammen.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Microcement er i løbet af de sidste år blevet et meget populært materiale

  Dette skyldes til dels materialets enormt gode holdbarhed, men i høj grad også materialets unikke design og udtryk. Med microcement er det kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænserne. Kontakt mig endelig, hvis du går med overvejelser om, at lade microcement indgå i dit husprojekt eller i din indretning.

  Microcement kan laves på både gulve, vægge, badeværelser, køkkener mv., og det kan anvendes på forskellige typer af overflader, herunder klinker, trægulv, betongulv og ligeledes gips plader. Så hvis du har en ønske om at modernisere dit hjem med det populære microcement design, så kan det realiseres på mange forskellige måder. Alt efter dine ønsker, og dit behov for materiale og design, kan du skabe dit helt eget præg.

  Prisen på microcement afhænger af projektets omfang, så jeg vil altid gerne komme forbi og se på opgaven.
  Det sikrer dig som kunde, den helt rigtige pris.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Fordelene ved en microcement belægning

   En hurtigere proces
   Belægningen, sparer dig tid for at skulle nedbryde dit gulv eller andre overflader hvor det skal påføres. Microcement kan bruges på næsten alle overflader, og det er derfor også en effektiv metode, som ikke kræver meget meget arbejde.

   Et mere miljøvenligt valg
   Der anvendes mere miljøvenlige materialer, når der bliver lavet microcement. Det kan derfor være en sundere alternativ til dit næste projekt.

   Stærkt materiale
   Materialet er slidstærkt og har en god holdbarhed. Det er ligeledes nemt at rengøre, da det både er et vandafvisende materiale og næsten vedligeholdelsesfrit. Produktet i sig har nemlig til formål for at gøre den smuds-, støv, og vandafvisende.

   Passer godt med stort set alle overflader
   Belægningen passer godt til stort set alle overflader, og bruges til både til gulve, bordplader, til køkken, bad og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser!

   Reduktion af tid og udgifter
   Materialet er billigere end mange andre former for materialer, hvis man ønsker fornyelse af overflader, gulve osv. Det er derfor både et godt alternativ til det moderne hjem, samt med at du sparer på de dyre udgifter.

   Hvad er Microcement?

   Microcement er et robust materiale, der både kan benyttes ude som inde og i alle vejrforhold.

   Det er særdeles velegnet i vådrum og er nemt at rengøre. Microcement, også kaldet micro-beton, kan tilpasses efter individuelle ønsker ift. farve og struktur. Det er et materiale, som vi i samarbejde beslutter sammen, så vi imødekommer dine behov og ønsker.

   Microcement er et cementbasereret polymermodificeret materiale som påføres i et tyndt lag af flere omgange og afsluttes med en coating. Det gør det slidstærkt, holdbart og rengøringsvenligt.

   Microcement kan påføres på alle typer af materialer uden at det går på kompromis med kvaliteten. Om det er til de helt nye vægge, gulve eller på de eksisterende fliser, klinker og møbler.

   Designmæssig frihed
   Denne type cement er lavet på en måde, så det tillader den største designmæssige frihed. Det giver mulighed for at skabe de her forskellige æstetiske variationer, som gør dit hjem eller din arbejdsplads 100% unikt. Kun det bedste er godt nok!

   Vi har med årene hjulpet mange danskere md belægning af microcement, og vi har derfor prøvet kræfter med lidt af hvert. Vi har i mere end 10 år skabt mange udtryk i de forskellige hjem og arbejdspladser.

   Se vores galleri over arbejde udført i microcement!

   Microcement gulv

   Da microcement har indtaget hjemmet med storm, er der kommet mange muligheder til. Microcement til gulv er også blevet særdeles populært, og indtræder i dag i mange danske hjem.
   Man kan skabe sit helt eget unikke design, så det fraviger fra andres, og dermed har du noget som ingen andre har! 

   Hvis du har klinker, trægulve, betongulve, gips plader mv., så kan belægningen af microcement ske ovenpå det eksisterende gulv materiale. Dermed bliver projektet også mere overskueligt og hurtigt for dig som kunde, da det ikke kræver nedbrydning af dit gulv, før det nye kan lægges på.

   Fordele ved et microcement gulv
   Udover at du naturligvis kan skabe dit helt eget præg i hjemmet eller på arbejdspladsen, så kan du vælge et hav af farver til dit design. Sådan skaber du også et helt unikt look. Et microcement gulv kan fås i flere farver, samt struktur. Dette slags gulv er en ideel løsning, for dig som ønsker et hurtigere resultat og et mere kreativt design.

   Microcement har derudover også den fordel, at det har en høj styrke som løsning til gulvbelæg, da det er enormt slidstærkt og derfor også langtidsholdbart. Så ønsker du et råt og unikt look, hvor du kan skabe dit eget udtryk, så er et microcement gulv den helt rette løsning!

   Hvis du er i tvivl om struktur, farve eller andet i forhold til et microcement gulv til dit hjem eller din arbejdsplads, så tøv ikke med at kontakte os. Mulighederne er uendelige, og sammen kan vi finde den helt perfekte løsning til dig!

   Microcement bordplade

   Vil du gerne have et iøjnefaldende møbel i dit hjem, som skiller sig ud? Med microcement på din bordplade, kan du skabe dit eget design, som samtidig fremhæver resten af hjemmet. Det er blevet enormt populært til det moderne hjem, og indtræder i flere og flere danske hjem, samt arbejdspladser. Variationerne er uendelige og derfor bliver det stadig unikt, selvom mange i dag vælger at få microcement til bordplade, gulv mv. De uendelige muligheder gør, at du stadig kan skille dig ud og skabe dit eget unikke design, med valg af farver, struktur, intensitet, skygge mm.

   Ønsker du microcement til bordplade i dit køkken, på badeværelset eller andre bordplader i hjemmet eller på arbejdspladen, så tilbyder vi et hav af diverse løsninger.
   Det elegante og eksklusive beton skaber en ny fortolkning af boligen eller arbejdspladsen, og er et sandt kvalitetsprodukt.

   Mere end bare et råt look
   Microcement til bordplade er ikke blot til det rå look, da det kan pålægges i mange former og farver, og derfor vil der som førnævnt være utallige af muligheder, så du kan skabe dit eget personlige design. Vi vil gerne vejlede og rådgive dig, hvis du skulle være i tvivl om noget.

   Der er flere fordele ved at vælge microcement til bordplader, udover det rå look. Foruden det rå og moderne look, så er microcement et slidstærkt materiale, som ligeledes er nemt at rengøre. Denne form for overflade er en perfekt løsning til bordplader som man gerne vil kunne holde rent meget nemt, da materialet er vandafvisende og dermed holder vand og snavs ude.

   Microcement farver

   Det populære materiale kan fås i mange farver, alt efter dine ønsker og behov. Microcement materialet er lavet på en måde, så der er frihed med design.

   Microcement er i sin grundform en særlig type af mørtel bestående af cementpulver blandet med vand. Denne fremgangsmåde ved dette materiale gør, at man også kan tilsætte et farvestof for at skabe den ønskede farve. Du kan se udvalget de forskellige farver her.

   Vi har mange års erfaring og speciale i belægning af microcement, da vores ansatte er udlærte og har certificeringer til dette. Så du kan derfor trygt vælge os til dit næste projekt, hvis du drømmer om et mere moderniseret og anderledes look. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

   Microcement priser

   Prisen afhænger af flere faktorer, men hovedsageligt af materiale, arbejde og de gældende kvadratmeterpriser. Det kan derfor være svært at oplyse en pris, da den kan afvige på baggrund af de ovennævnte faktorer.

   Men helt generelt, så er det et mere prisvenligt alternativ til belægning af nyt gulv, nye vægge, fliser, overflader mv. Det er samtidigt også en mere fordelagtig alternativ, grundet det langtidsholdbare materiale og den nemme rengøring af belægningen.

   Prisen på microcement kan derfor ikke defineres, før vi har et klart og tydeligt billede af, hvad du ønsker og hvor stort omfanget er.
   Vi vil meget gerne hjælpe dig med at realisere dine drømme.  Kontakt os allerede nu, hvis du er i tvivl om noget.

   Medlem af Byg Garanti for din skyld

   Vi er hos JKA Microcement Og Malerfirma medlem af Byg Garanti, hvilket betyder, at du er derfor dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. 

   Vi tilbyder en garantiordning, som betyder at du som kunde hos os får 10 års produktgaranti. Dermed er du godt dækket ind, hvis skaden skulle ske, selvom det er sjældent, da produktet er enormt slidstærkt og holdbart.

   Udlært og certificeret

   Vi er certificerede inde for microcement hos Top Cement Danmark, og har derfor udover at have tilegnet os ekspertisen, også fået den fornødne erfaring gennem årene. 

   Derfor er vi blevet eksperter inde for belægning af microcement, og kan hjælpe dig med at vælge dét design som passer bedst til dit hjem eller til din arbejdsplads. 

   Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have et gratis og uforpligtende tilbud

   Ønsker du at høre mere omkring microcement, eller om alle dine muligheder? Ring til os på telefonen 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse. 

   Byer vi arbejder i, indtil videre