Send besked

Pil - icon

Microcement Brønderslev

Drømmer du om et moderne hjem med et personligt udtryk?

Med hjælp fra JKA Microcement og Malerfirma ApS kan du få præcis det udtryk frem i din bolig. Sætter du os på en opgave med microcement i dit hjem eller i din virksomhed, er der mange muligheder for at lege med designet.

Vi frembringer præcis det resultat, du ønsker dig. Vi kører med glæde ud til kunder i alle dele af Nordjylland. Kontakt os allerede i dag. 

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionelt microcement i Brønderslev

  Vi varetager alle former og størrelser for microcement opgaver i Brønderslev. Vores maler- og microcement firma i Brønderslev har eksisteret i mere end 10 år, og vi har en masse viden og erfaring med os i rygsækken. Vi står klar til at give enhjælpende hånd, uanset om det er hele dit hjem, eller et enkelt rum der skal friskes op.

  Du kan regne med os, når du skal have udført et stykke professionelt malerarbejde – og du kan stole på, at du overlader dit hjem i trygge og professionelle hænder.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Din microcement ekspert i Brønderslev

  Microcement er et populært valg, når den moderne bolig skal indrettes.

  Der er tale om et materiale, der består af et tyndt lag cement.
  Det er et materiale der kan frembringe flotte og moderne resultater, du får glæde af. Microcement kan bruges til at beklæde både gulve og vægge, og det er også ideelt at lægge oven på klinker eller andre overflader.

  Du kan lege med farverne, når du vælger microcement. Du kan tilføre et meget personligt look til dit hjem, når du hyrer os til at hjælpe dig.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vil du gerne vide mere om microcement?

   Er du interesseret i, at vi udarbejder et tilbud til dig? Du kan have det inden 24 timer, hvis der ikke er tale om en specialopgave, som vi skal ud at se på først.

   Har du spørgsmål til vores ydelser eller andet, hører vi også altid gerne fra dig. Du kan fange os på telefon 50 55 86 50, eller du kan kontakte os via mail ved at skrive til jka@jkamicrocement.dk.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50