Send besked

Pil - icon

Microcement Aalborg

Er du en af dem der har fået øjnene op for microcement mange kvaliteter? Så er du velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få et moderne look med microcement i Aalborg

  I over 10 år, har vi lagt microcement på badeværelser, køkkener, bryggers og meget mere. Vi har et stort udvalg af farver, så du kan få lige præcis den farve der passer dig.

  En af fordelene ved microcement er, at du ikke behøver at nedbryde gulv eller andre overfalder før du anlægger microcementen. Det gør at processen ikke er ligeså lang som ved anlægning af helt nyt gulv.

  Det der dog er den største fordel er, at det er utrolig nemt at rengøre. Eksempelvis, så i badet behøver du ikke tørre vægge og gulv af. 

  Det er meget miljøvenligt at fremstille microcementen ift. at skulle bruge træ eksempelvis på en bordplade. Materialet er enormt slidstærkt og holder også meget længe. Materialet er vand-, støv- og smudsafvisende, samt næsten vedligeholdelsesfrit.

  Du kan bruge det på gulve, vægge, bordplader, køkkenlåger, bad og meget mere. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Det er samtidig nemt at forny microcementen, det er både nemmere og billigere end at skulle udskifte klinker. 

  Da vedligeholdelsen er så let, gør det at det er meget billigere end at skulle have materialer til at vedligeholde træ eller klinker/fliser.

  Få vores hjælp til anlægning af Microcement i Aalborg

  I vores mere end 10 år, har vi anlagt microcement, både på badeværelser, i køkkener, bryggerser eller hvor det end kan være. Vi har derfor den fornødne erfaring, samt kompetencer der skal til for at du får det mest optimale resultat, hver gang. 

  Vi sørger for at holde vores medarbejdere opdateret på de nyeste metoder og teknikker, hvor de bliver sendt på kurser eller andet, så vi sikrer dig det mest effektive, samt mest holdbare resultat.
   
  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Ønsker du at modtage gratis rådgivning, eller et uforpligtende tilbud. Så er vi klar til at hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen, skriv til os på mail, eller ring til os på 50 55 86 50, så finder vi en løsning der passer dig.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50