Send besked

Pil - icon

Microcement Aabybro

Hos JKA microcement og malerfirma ApS har vi helt styr på hvordan man opsætter microcement på alverdens flader. Hvis du kunne bruge et nyt look til din bolig, bør du overveje at få microcement i Aabybro. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få Microcement i Aabybro

  Hos JKA Microcement Aabybro er vi et firma, der specialiserer sig i montering af microcement. Vi har mange års erfaring med at arbejde med materialet, og har derfor gjort os selv til et af de mest velrenommerede firmaer i Aabybro.

  Vi benytter kun topkvalitets materialer og arbejder i overensstemmelse med de højeste standarder. Vi foretager en grundig kontrol af materialerne og produkterne, så du kan stole på, at alt, der leveres, er af høj kvalitet.

  • Gulve
  • Vægge
  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Borde

  Vi hos JKA har fået øjnene op for hvor fantastisk microcement er. Derfor tilbyder vi opsætning af microcement til alle slags kunder. Vi har i årenes løb opbygget en stor viden og erfaring.

  Dette har gjort os godt klædt på til, at varetage en lang række opgaver. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end det er en pensel eller spartel, der skal svinges.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Fordele ved Microcement

  Microcement er en ny type af overfladebelægning, der er blevet populær til brug i boligindretning. Det er et lettere og billigere alternativ til traditionelle cement, som har flere fordele.

  Microcement har et moderne og elegant udseende, og det er fleksibelt nok til at kunne installeres på mange forskellige overflader. Det er også nemt at påføre, hvilket gør det lettere at installere på steder, som ikke er lette at nå.

  Det er også holdbart og kan modstå fugt og slid, hvilket gør det til et godt valg for boligindretning. Det er også smudsafvisende, hvilket gør det meget lettere at rengøre.

  Til sidst er microcement meget økonomisk, da det kræver kun et par lag af det til at få et perfekt, jævnt udseende. Samlet set er microcement en god mulighed for boligindretning i Aabybro og omegn.

  Forny boligindretningen med microcement

  Microcement fungerer perfekt til at for nye boligindretningen. Det har nemlig et meget moderne look med sine rene flader og rå look. Dette gør at det passer perfekt ind i de fleste hjem til den skandinaviske indretning. Nemlig funktionalitet, minimalistisk og enkelt.

  Produktet er meget vedligeholdelsesfrit. Hvis det bruges til brusekabinen, slipper man for at skulle bruge en svaber efter følgende. Det er mere miljøvenligt at bruge end f.eks. træ, hvis det er til en bordplade. Derudover er materialet meget slidstærkt og langtidsholdbart.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Lyder microcement som noget for dig eller kunne du tænke dig at høre mere? Så kontakt os allerede i dag på 50 55 86 50 eller på mail jka@jkamicrocement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

   Vi servicere hele Nordjylland

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50