Send besked

Pil - icon

Maling af lejlighed

Hos JKA Microcement og Malerfirma har vi over 10 års erfaring inden for malerbranchen, hvor vi er eksperter inden for malerarbejde. 

Som kunde, kan du forvente fremragende og holdbare resultater, som vil give dig stor glæde. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel maling af lejlighed

  Ønsker du at forny dit hjem med ny maling? Ved maling af lejlighed, så er der mange overvejelser, som skal tages i forbindelse med malerarbejdet.

  Hvorhenne skal der males? og hvilke materialer skal der anvendes? Hvilken type maling? Hvilken farve maling? Dette kan hurtigt blive uoverskueligt og skabe unødvendige bekymringer.

  Hvis du ønsker at undgå disse udfordringer, kan vi som dit professionelle malerfirma hjælpe dig med de rigtige valg. Vi gennemgår hele lejligheden, inden vi går i gang med malerarbejdet.

  Vi sørger altid for at undersøge overfladetypen, materialerne og andre relevante ting. Det gør vi, så vi opnår et perfekt malerresultat ved maling af lejlighed.

  Med en erfaren maler fra JKA Microcement og Malerfirma ved din side, er du sikret malerarbejde af højeste kvalitet og uden nogen problemer.

  Vi går ind for en gennemsigtig kommunikation og giver dig ærlig rådgivning og sparring til din opgave. Vi finder det rigtige match ved valg af maling eller Microcement for at undgå fugtskader. 

  Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, så du som kunde får de skarpeste og mest holdbare resultater.

  Med over 10 års erfaring hjælper vi dig med at sammensætte den perfekte løsning til dine behov og ønsker. Vi garanterer, at din lejlighed vil blive mere moderne og indbydende, så du kan få større glæde af den.

  Spar dig selv for smerter og ømme muskler, og lad os gøre arbejdet for maling af lejlighed.

  Ekspertise & Erfaring

  Ønsker du at bringe liv tilbage i din bolig ved hjælp af ny maling af lejlighed eller et andet materiale? Så lad JKA Microcement og Malerfirma hjælpe dig med din lejlighed. Vi giver din lejlighed et helt nyt look.

  Vi kan både male dine vægge og lofter, samt tilføje microcement eller polyurethan gulve. Med vores omfattende ekspertise og erfaring indenfor maling af lejlighed så vil det kun være din fantasi, som sætter grænserne.

  Som din maler vil vi sørge for, skarpe og elegante resultater bliver opnået i hver eneste detalje.

  Er du i tvivl om hvordan du kan få malet din lejlighed, så kan vi hjælpe dig med at få inspiration.

  Maling af lejlighed pris

  For at finde ud af prisen for maling af lejlighed, så skal der findes ud af hvor meget der skal males, hvilke overflader skal males mv. Ingen opgaver er ens, når det kommer til malerarbejde.

  Derfor er det vigtigt for os, at vi kan komme og se på opgaven, inden vi går i gang. Det giver os muligheden for at foretage en grundig vurdering af det malerarbejde der skal udføres.

  Der vil altid være mange muligheder for en opgave der inkluderer maling af lejligheden. Derfor vil priserne også være forskellige. Derfor bedes du altid kontakte os, så vi kan komme med et godt tilbud på malerarbejde til dig.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Medlem af Byg Garanti

   Hos JKA Microcement Og Malerfirma er vi medlem af Byg Garanti. Så er du er dækket ved synlige skader i op til 3 år og 10 år ved skader der ikke er synlige.

   Garantiordningen betyder at du er godt dækket ind, som vores kunde, både ved mangler eller fejl. Du er derfor være i trygge hænder hos os.

   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for rådgivning

   Hos JKA Microcement og Malerfirma er det muligt at få et uforpligtende og gratis tilbud på maling af lejlighed. Vi vil give så præcist et tilbud som muligt, og som vil dække alle dine ønsker og behov til din lejlighed. 

   Vil du gerne have faglig rådgivning, så er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi vil meget gerne hjælpe. Vi kan også komme ud og kigge på opgaven. På den måde vil du få en perfekt løsning der vil skabe mest glæde for dig.

   Ring til os på 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50