Send besked

Pil - icon

Maling af hus

Her hos JKA Microcement og Malerfirma har vi mere end 10 års erfaring inden for malerfaget, hvor vi er specialister inden for malerfaget.

Som kunde, er du sikret enestående og holdbare resultater, du vil få stor glæde af. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Høj Kvalitet & Service

  Kvalitetshåndværk efter dine behov og ønsker.

  Udlært & Certificeret

  Vi er udlærte malere og har certifikat i Microcement og Epoxy.

  10 Års Erfaring

  Vi over 10 års erfaring inden for alt i malerarbejde og microcement.

  Vi er specialister i

  Professionel maling af hus

  Ønsket at du at få skabt et nyt look til dit hjem, med ny maling? Ved maling af hus, er der flere overvejelser i forbindelse med malerarbejdet.

  Skal der både males indvendigt og udvendigt eller kun en af delene og hvilke materialer skal der bruges? Alt dette kan hurtigt virke meget uoverskueligt og skabe unødige bekymringer, som man ikke havde regnet med at stå med.

  Hvis du ønsker at undgå alle disse udfordringer og problemer, så kan vi som dit professionelle malerfirma hjælpe dig. Vi sørger for at gennemgå hele huset, inden vi går i gang med malerarbejdet. 

  Vi sørger for at tilse hvilken type overflade vi har at gøre med og hvilke materialer der skal bruges, for at opnå et perfekt malerresultat. 

  Med en erfaren maler ved din side, er du sikret malerarbejde til den højeste kvalitet på markedet, uden at der forekommer nogle problemer.

  Som din maler går vi ind for en gennemsigtig kommunikation, hvor du får ærlig rådgivning og sparring til din opgave. Vi sørger for at finde det rigtige match ved valg af maling eller Microcement, så du undgår mulige fugtskader. 

  Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, så du som kunde får de mest skarpe og holdbare resultater.

  Med over 10 års erfaring, hjælper vi dig med at sammensætte den helt rigtige løsning ud fra dine behov og ønsker. Vi garanterer dig for at dit hus bliver mere moderne og indbydende at se på, så du kan få større glæde af huset. 

  Spar din krop for kropssmerter og ømme muskler, og brug os til maling af dit hus. 

  Indvendig maling af hus

  Ønsker du få opfrisket din bolig op med ny maling eller andet materiale? Så kan vi hos JKA Microcement og Malerfirma hjælpe dig med at give dit hus et helt nyt look.

  Vi kan både få malet dine vægge og lofter samt tilføje Microcement eller Polyurethan gulv. Med vores brede erfaring og ekspertise, er det kun fantasien der sætter grænser.

  Som din samarbejdspartner, sørger vi for at der bliver skabt elegance og skarpe resultater ned til den mindste detalje. 

  Mangler du inspiration til maling af dit hjem, så kan vi helt klart hjælpe dig med dette.

  Udvendig maling af hus

  Er huset facade ved at krakelere og er der kommet synlige revner? Så vil en maling af facade være en god løsning for at beskytte huset mod vejr skader, støv og insekter.

  Har du et træhus, kan vi med den rette maling også forebygge mod forrådnelse af træværket. Vi sørger for at påføre den rette maling, alt efter type af facade du har, og maler den frisk og indbydende igen.

  Med vores ekspertise, er du sikret et holdbart resultat der vil spare dig mange penge i fremtiden. Vores malerarbejde er med til at sikre dig et holdbart resultat, der vil gøre dig gavn mange år frem. 

  Giv huset et velfortjent makeover og få præcis det resultat du har drømt om. Ring til os i dag, så tager vi en dialog omkring dine ønsker.

  Hvad koster maling af hus?

  Prisen på maling af hus, varierer alt efter hvor meget der skal males, husets overflader, og om der både skal males indvendigt og udvendigt. Ingen maler opgaver er ens, derfor vil vi altid gerne besigtige opgaven, så vi kan foretage en grundig vurdering af opgaven.

  Det er mange muligheder, og priserne vil derfor også være forskellige. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så vi kan få sammensat det helt rigtige tilbud til dig.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Medlem af Byg Garanti

   Vi er hos JKA Microcement Og Malerfirma medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader.

   Vi tilbyder en garantiordning, som betyder at du som kunde er godt dækket ind, ved fejl eller mangler. Du kan derfor være i trygge hænder hos os.

   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for rådgivning

   Hos JKA Microcement og Malerfirma kan du få et helt gratis og uforpligtende tilbud på maling af hus. Vi sørger for at give det mest præcise tilbud der dækker alle dine behov og ønsker til din bolig. 

   Ønsker du faglig rådgivning så er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp, vi kommer med glæde ud og kigger på opgaven, så du får den perfekte løsning der skaber mest glæde for dig.

   Ring til os på 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50