Send besked

Pil - icon

Maling af badeværelse

Trænger dit badeværelse til at blive fornyet med maling og microcement?

Så står JKA Microcement og Malerfirma klar til at hjælpe dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Høj Kvalitet & Service

  Kvalitetshåndværk efter dine behov og ønsker.

  Udlært & Certificeret

  Vi er udlærte malere og har certifikat i Microcement og Epoxy.

  10 Års Erfaring

  Vi over 10 års erfaring inden for alt i malerarbejde og microcement.

  Vi er specialister i

  Professionel maling af badeværelse

  Et badeværelse hører under betegnelsen vådrum. Det betyder, at der hører nogle gængse fokusområder til, når der skal males her. Maling af et vådrum kræver den helt rette maling, da der ofte befinder sig fugt og damp derinde.

  Det kan her være en udfordring at læse sig frem til den påkrævede formel, da dit badeværelse ofte indeholder forskellige materialer. Men det kan JKA Microcement og Malerfirma hjælpe dig med.

  Med stor erfaring og viden fra vores mange år i branchen, besidder vi de rette kompetencer til at gribe din opgave an. Som din samarbejdspartner, er du garanteret et flot og professionelt resultat, udført med materialer af højeste kvalitet.

  Hos JKA Microcement og Malerfirma er vi specialister når det kommer til maling af vægge, filtning, spartling og microcement. Vi sørger for at du får et resultat i ud over det sædvanlige.

  Vi indgår en gennemsigtig kommunikation med professionel vejledning og rådgivning, så du kan være bekymringsfri under hele processen.

  Som dit lokale og erfarne malerfirma, undersøger vi alle aspekter indenfor dit projekt. Når vi forbereder os så grundigt på din opgave og hvad den kræver, kan vi langt bedre få inkorporeret omkostninger af materiale og arbejdstimer i vores tilbud.

  Vi bestræber os på, at imødekomme dine behov og ønsker, så du kan få glæde og gavn at et langtidsholdbart resultat. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder indenfor maling af badeværelse.

  Hvorfor er spartling vigtigt?

  Når der skal males badeværelse, er det en naturlig forventning at du ikke ønsker at bruge flere penge end højest nødvendigt. Derfor kan spørgsmålet omkring nødvendigheden af at spartle væggen før malingen.

  Det er ikke altid nødvendigt at udføre en fuldspartling. Dog vil det ofte være nødvendigt med pletspartling som minimum, for at få en glat og jævn væg.

  Det vil ofte anbefales at spartle væggene, da der ellers er stor risiko for ujævnheder, revner og huller i væggen. Dette er på ingen måde optimalt i et rum, hvor der hænger fugt, vand og damp i luften hver dag. Derudover kan det ødelægge udtrykket og æstetikken, da det sjældent ser pænt ud.

  Er det nødvendigt med filt på væggen?

  Du kan i dag anvende forskellige typer af spartel i dit vådrum. Det kræver ikke nødvendigvis, opsætning af filt inden maling.

  Ønsker du dog et færdigt resultat, hvor dine vægge er ensartede og efterfølgende malet, vil det ofte være nødvendigt at der opsættes væv eller filt på væggen. Det er med til at gøre væggene stærkere, og er med til at sikre, at resultatet er langvarigt og holdbart.

  Hos JKA Microcement og Malerfirma har vi både erfaring med spartling og opsætning af filt. Ligeledes kan vi udføre det malerarbejde dit nye eller renoverede badeværelse efterfølgende kræver. Vores arbejde er altid på øje for dine behov og et professionelt finish.

  Microcement til badeværelset

  Ønsker du at få et unikt badeværelse, der giver et mere tropisk og moderne look? 
  Så kan microcement til væg og gulv være den ideelle løsning for dig. Med microcement får du et unikt look, der ikke er ensartet. Du kan skabe dit helt eget design, som samtidig stemmer overens med resten af hjemmet. 

  Det anvendes som en overbelægning, så du ikke behøver at fjerne fliserne fra overfladerne. Materialet er slidstærkt og holdbart, og anvendes ofte i badeværelser grundet den lave vedligeholdelse. 

  Produktet i sig selv er både støv-, smuds- og vandafvisende. 

  Hvis du ønsker at høre mere om microcement til badeværelse, så giv os et kald. 

  Dine ønsker og behov kommer i første række

  Det er vigtigt for os, at fokus ligger på dine ønsker og behov, såvel som godt håndværk. Når vi udarbejder et skræddersyet tilbud på dit malerprojekt, er det også dem, vi tager udgangspunkt i. Gennem vores erfaring har lært vigtigheden af en transparent dialog, for at opnå så god en forståelse som muligt, hvilket vil kreere det bedste resultat i sidste ende.
  Uanset om dit projekt er stort eller lille, eller omfanget og kompleksitet, så står vi til rådighed før, under og efter projektets forløb.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Medlem af Byg Garanti

   Vi er hos JKA Microcement Og Malerfirma medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader.

   Vi tilbyder en garantiordning, som betyder at du som kunde er godt dækket ind, ved fejl eller mangler. Du kan derfor være i trygge hænder hos os.

   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for rådgivning

   Hos JKA Microcement og Malerfirma kan du få et helt gratis og uforpligtende tilbud på maling af hus. Vi sørger for at give det mest præcise tilbud der dækker alle dine behov og ønsker til din bolig. 

   Ønsker du faglig rådgivning så er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp, vi kommer med glæde ud og kigger på opgaven, så du får den perfekte løsning der skaber mest glæde for dig.

   Ring til os på 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50