Send besked

Pil - icon

Maler Tylstrup

JKA Microcement og Malerfirma ApS har mere end 10 års erfaring som maler. Vi har udarbejdet en del forskellige maleropgaver i årenes løb, og kan helt sikkert også løfte din maleropgave i Tylstrup. 

Kontakt os og lad os bevise overfor dig, hvorfor vi skal være din foretrukne maler i Tylstrup.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale maler i Tylstrup

  Mangler du en maler i Tylstrup, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har altid fokus på kvalitet, service og effektivitet. Vi er godt klar over at det kan være ubelejligt at have os rendende, derfor ønsker vi altid at have klar kommunikation med dig. På den måde kan vi planlægge arbejdet således, at vi generer dig mindst muligt.

  Vi sørger for at holde os opdateret på de nyeste teknikker og metoder. Dette gør vi for, at vi altid kan levere det mest effektive og bedste slutprodukt til dig. 

  Så uanset maleropgaven har vi kompetencerne og erfaringen til, at kunne hjælpe dig.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Malerarbejde til privat og erhverv i Tylstrup

  Vi laver alt malerarbejde til private og erhvervskunder. Hvad end det drejer hele huset, facaden eller dørkarme, så kan vi klare det. 

  Når vi udfører en opgave, er det altid med grundighed og kvalitet for øje. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaling, der er miljøvenligt. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

  Vi kan fanges på telefon 50 55 86 50, eller mail jka@microcement.dk. Så finder vi helt sikkert en løsning, der passer dig.

  Få en malerpris på din opgave

  Hos os aftaler vi altid sted, tid og pris inden vi påbegynder en opgave. Dette gør vi for at vi kan være helt afklaret med hvad der skal ske, og der ikke opstår nogen ubehagelige overraskelser. 

  Det betyder også at vi har mulighed for at tilrettelægge arbejdet, så det bliver præcist som du gerne vil have det.

  De opgaver vi laver, er der ikke en fast pris på, det er alt sammen afhængigt af opgavens omfang. Vi giver med glæde et tilbud på en opgave inden vi går i gang. 

  Hvis det ikke er muligt at fastlægge en pris over telefonen, kommer vi meget gerne forbi og beser opgaven først. Kontakt os og lad os bevise overfor dig, hvorfor vi skal være din faste maler i Tylstrup.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os allerede i dag

   Hvis du har nogen spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Skal du være mere end velkommen til, at kontakte os på telefon 50 55 86 50 eller på mail jka@microcement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. 

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50