Maler Thisted

JKA Malerfirma er et erfarent og kompetent malerfirma i Thisted, og vi tilbyder hjælp i alle aspekter og typer af malerarbejde. 

Hvis du har brug for en professionel og kvalitetsbevidst maler, kan vi assistere dig med både planlægning, vedligeholdelse og komplette maleropgaver.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale maler i Thisted

  Hos JKA er malerarbejde ikke bare et arbejde, det er er en kunstart. Vi har gennem årene gjort det til en dyd at levere malerarbejde af høj kvalitet. 

  Selvom vi er utrolig stolte over vores resultater, er vi endnu mere stolte af vores service og kommunikation med vores kunder. Hos os finder du ingen pre-defineret opgaver. Vi ved at der er så stor forskel på den enkelte opgave.

  Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, tanker og ønsker. Dertil vil opgaven blive tildelt til den fagmand med størst ekspertise og viden omkring dit projekt.

  Dermed kan vi planlægge en løsning baseret på kendskab, og dermed arbejde udenom eventuelle uforudsete problemer, så tidshorisonten, og prisen, vil blive overholdt. 

  Ligeledes vil du have mulighed for den bedste rådgivning, hvis du bliver i tvivl, eller hvis spørgsmål skulle dukke op undervejs

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Malerarbejde til privat og erhverv

  Vi tager vores arbejde meget seriøst, fordi det har betydning for kunderne og deres hjem. Grundighed er vejen frem til et godt resultat og en god kundeoplevelse, derfor rydder vi selvfølgelig altid op efter os selv og sørger for det eneste vi lader blive tilbage, er et fantastisk malerresultat.

  Hos JKA har vi føler stødt på situationer hvor tidligere arbejde ikke er blevet udført korrekt. Dette kan have en væsentlig negativ indflydelse på både træværk, rum og omgivelser. Dette kan opleves både som fugtskader, skader efterladt af vind og vejr, og mærker og ubalanceret farver.

  Du kan ringe til os på 50 55 86 50, eller skrive til os på jka@microcement.dk

  Alsidig maler i Thisted

  Dine behov bliver altid varetaget med dyb seriøsitet, da vores arbejde påvirker dit hjem. Vi anvender kun de bedste materialer, teknikker og værktøjer, og vores medarbejdere har ekspertise i både klassiske metoder, såvel som den nyeste viden. 

  Dette tillader os at løse projekter af enhver størrelse eller kompleksitet, og sikre dig et kvalitetsresultat der vil glæde, og holde, langt ud i fremtiden.

  Som malerfirma har vi arbejdet med det meste, og kan hjælpe dig med mange forskellige projekter. Hvis du har brug for en maler i Thisted, så står vi klar. 

  Vi kan assistere dig med at give din bolig din drømmeæstetik gennem fantastisk maling, genoplive rum eller facade, udbedre skader i træværk eller forbygge skader i fremtiden.

  Pris på maler i Thisted

  Pris på en maler i Thisted afhænger selvfølgelig af projektets kompleksitet og størrelse. Tid, transport og materialer har alle en rolle at spille når vi udregner prisen på en opgave. Ens for alle opgaver er dog, at vi altid giver en konkurrencedygtige priser og gennemsigtighed, så du altid er klar over hvad du betaler for.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os i dag og hør mere

   Mangler du en fast maler i Thisted? 

   Så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 50 55 86 50, skrive til os på jka@jkamicrocement.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så finder vi en løsning der passer dig. Vi ser frem til at hører fra dig!

   Oversigt over byer vi kører ud til