Maler i Sæby

JKA Malerfirma har over 10 års erfaring med alle typer maleropgaver. Vi er dit lokale malerfirma i Nordjylland, og har udført over 100 opgaver. 

Står du og mangler kompetente og kvalitetsbeviste malere, så kan vi være behjælpelige gennem processen. 

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din professionelle og lokale maler i Sæby

  Bor du i Sæby og har behov for en erfaren maler? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har i JKA Malerservice sat professionel stolthed i at levere malerarbejde, som består af høj kvalitet. Dermed er vores fokus altid på god service, effektivitet og, ikke mindst, kvalitet. 

  Du får et malerfirma, der består af en flok dedikerede og dygtige malere, med forstand kundekontakt og gør en dyd ud af at sætte kundens ønsker først. 
   
  Når vi udføre malerarbejde, bruger vi de bedste materialer, værktøjer og teknikker, der findes på markedet. Derfor kan alle vores kunder forvente et professionelt resultat. 

  Vi ved at det kan være en smule uhensigtsmæssigt at vi render rundt i tide og utide, derfor opfordre vi altid til klar kommunikation med vores kunder. Så kan vi sikre at vores arbejde genere dig mindst muligt, ved at planlægge ned til den mindste detalje. 
   
  Når vi får en opgave fra dig, får du en løsning, der imødekommer alle dine behov og ønsker. Vi sørger for at overholde vores aftalte tidsplan og pris.  

  Professionelt malerarbejde til privat og erhverv

  Vi kan både udføre maleropgaver for private og erhvervskunder. Uanset om opgaven drejer sig maling af en væg, facaderenovering eller om huset trænger til en kærlig malerhånd, så er det indenfor vores kompetence felt.
   
  De maleropgaver vi udfører, tager vi utrolig seriøst, samt udførelsen deraf er gjort grundigt. Vi ved at malerarbejde har stor betydning for dit hjem, og det er vigtigt at resultatet som du ønskede og forventede. 

  Er et malerarbejde ikke gjort korrekt, kan det have stor betydning for omgivelserne. Når vi udfører malerarbejde er vores kunder garanteret høj kvalitet, hvor der ikke kan sættes en finger på noget. 
   

  Du vil derfor med JKA Microcement og Malerfirma ikke gå ned på kvalitet, tværtimod. Når du indgår et samarbejde med os, bliver løsningen tilpasset dine ønsker og behov. Vi bruger kun miljøvenligt kvalitetsmaling, så du kan få gavn af et godt indeklima.

  Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 50 55 86 50, eller ved at sende os en mail jka@microcement.dk, og hør hvordan vi kan opfylde dine maler drømme. Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende. 

  Erfaring og ekspertise går hånd i hånd

  Det er en topprioritet for JKA Microcement og Malerfirma i Sæby er i topkvalitet, og at det arbejde vi levere til vores kunder, er gennemarbejdet. 

  Ved at bruge os som dit malerfirma, er du sikret malerarbejde i høj kvalitet og et resultat der vil overgå dine forventninger. Du vil altid løbende modtage opdateringer om, hvor vi er i processen, på den måde kan du altid være med på sidelinjen. 
   
  Når vi går i gang med din maleropgave, laver vi først en gennemgang af det, som skal males. Derefter besluttes der, hvilke materialer, der skal benyttes. Baseret på dette, får du tilskrevet tilbud, baseret på vores løsningsforslag, hvor både tid og pris er inkluderet. 

  De løsninger vi kommer med, til din maleropgave, er altid baseret på dine ønsker og behov. For at sikre dig det bedst mulige resultat, tilbyder vi altid vores kunder faglig rådgivning, før, under og efter opgaven. Det er vores måde at sikre din tillid og tryghed. 
  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Modtag et gratis tilbud

  Hvad prisen på en maler i Sæby koster, kan være svært helt at fastsætte. Både tid, størrelse af opgave, materialer der skal bruges og transport, påvirker alle prisen, når vi skal udregne den. Det er dog vigtigt at du som kunde føler dig tryg i dit valg af maler. 

  Derfor tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, og vi er transparente gennem hele processen, så du ved hvad du betaler for og undgår ubehagelige overraskelser. 

  Tag kontakt til os gennem vores kontaktformular og modtag et gratis og uforpligtende tilbud. 

  Oversigt over byer vi kører ud til