Send besked

Pil - icon

Maler til nybyggeri

Er nybyggeriet blevet færdigbygget og mangler du en maler til at lave de flotte resultater? 

Hos JKA Microcement og Malerfirma hjælper vi både private, erhverv med malerarbejde i forbindelse med byggeprojekter.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionelt malerarbejde til nybyggeri

  Er nybyggeriet blevet færdigbygget eller har i fået udvidet jeres hjem med ekstra rum? Hos JKA Microcement og Malerfirma sørger vi for, at skabe et indbydende rammer, der matcher jeres ønsker. 

  Vi har igennem 10 år udført malerarbejde til 100-vis af byggeprojekter for både private, erhverv og boligforeninger, til høj tilfredshed.

  Hvis du søger en kompetent og mødestabil maler, så er vi dit rette malerfirma. Som maler tilbyder vi de mest moderne løsninger inden for malerarbejde, microcementepoxymaling og polyurethan gulv.

  Vores arbejde med disse materialer gør, at vi er i stand til at arbejde med både gulve og vægge, men også forskellige typer af overflader i hjemmet. Det gør os til dit foretrukne valg, hvis du ønsker en maler som skal levere ekstraordinære resultater. 

  Med vores mange års ekspertise og erfaring, ved vi hvad der skal til for at skabe det perfekte resultat. Vi giver faglig rådgivning i forhold til malerarbejdet, udseende, valg af materialer, efterbehandling så du får den komplette løsning.

  Kontakt os, så vi kan se på din opgave og give dig et uforpligtende tilbud.

  Malerarbejde til dit nye hjem

  Har du få opført dit nye hjem, og måske har overvejet at spare penge på maler delen? Medmindre du ikke er en professionel maler, så vil vi altid anbefale at du tog fat i en erfaren maler, så du ikke løber ind i problemer som du ikke selv kan løse. 

  Når du vælger os til at udføre dit malerarbejde, er du sikret flotte overflader, uden huller eller ujævnheder. Med vores ekspertise laver vi alt det nødvendige forarbejde, valg materialer samt det eksekverende malerarbejde så du kan flytte ind til et yderst indbydende og moderniseret nybyggeri. 
   

  Alt efter behov, kan vi male overfladerne i de farver du ønsker, samt skabe den rette atmosfære, når du flytter ind i hjemmet. 

  Maler til nybyggeri lokaler

  Har i fået nyopført nye kontorlokaler, og mangler der frisk maling til at skabe de rette rammer for virksomheden? Hos JKA Microcement og Malerfirma udfører vi malerarbejde til nybyggeri og andre byggeprojekter i hele Nordjylland. 
   
  Vi er eksperter inde for malerområdet, og er enormt kvalitetsbevidste. Det indebærer naturligvis også de pågældende produkter, som anvendes til de forskellige maleropgaver.
   

  Gennem arbejde med bl.a. microcement, epoxy maling, PU gulve, er det kun fantasier der sætter grænser. De giver ofte dette rå new yorker look, som er blevet vældigt populært, blandt firmaer. 

  Hvis du har et ønske om disse moderne løsninger til dit nybyggeri, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi hjælper jer gerne med at finde de rigtige farver og materialer til alle jeres lokaler. 

   

  Kom i kontakt med os

  Vi har hos JKA Microcement og Malerfirma mere end 10 års erfaring inden for maleropgaver til nybyggeri og byggeprojekter. Vi går aldrig ned på kvaliteten, og holder os altid up-to-date med nye metoder og teknikker inden for malerfaget. 

  Du kan altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til proces, pris, tid og du kan altid få et uforpligtende tilbud med på vejen.

  Der er ikke en opgave for stor og kompleks, så tøv endelig ikke med at kontakt os med din forespørgsel.

  Ring eller udfyld vores kontaktformular nedenunder, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.
   Call Now ButtonRing 50 55 86 50