Send besked

Pil - icon

Maler Nørresundby

Står du og mangler en dygtig maler i Nørresundby? Så har du fundet det rette malerfirma, for vi har over 10 års erfaring med forskellige typer for malerarbejde i JKA Microcement og Malerfirma. Vi er et malerfirma, som ved hvad det vil sige, at levere et stykke kvalitetsarbejde.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt i mål med dit malerprojekt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din professionelle maler i Nørresundby

  JKA Microcement og Malerfirma udfører alle tænkelige former for malerarbejde. Vi udfører både indendørs og udendørs malerarbejde, og laver opgaver for private såvel som erhvervskunder. Alle vores malersvende er blandt de bedste til deres arbejde. Men tag ikke vores ord for det, du kan blot se på de tidligere opgaver vi har lavet, og høre hvad vores kunder siger om os. Vi udviser altid engagement og tilgår opgaverne med en faglig stolthed.

  Et veludført stykke malerarbejde kan virkelig gøre meget for udtrykket i din bolig, og kan være en relativt nem måde at give et frisk pust. Vi afleverer aldrig et stykke arbejde, vi ikke selv ville være tilfredse med at have betalt for. Vi ved ikke noget bedre, end at yde eksemplarisk service og gøre vores kunder tilfredse. 

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Malerfirma i Nørresundby til alle typer maleropgaver

  Uanset typen og omfanget af din opgave, kan du forvente Nordjysk service og kvalitet hos JKA Microcement og Malerfirma. Vi er ekstremt minutiøse og perfektionistiske i vores tilgang til de opgaver vi står over for. Vi gør kun brug af de bedste materialer, så du får et holdbart og flot slutresultat. Uanset om du skal have malet en dørkarm eller større erhvervslokaler, står vi klar til at hjælpe dig. 

  Vi udfører en lang række services og laver blandt andet  vådrumsmembraner, flydespartel og alt andet inden for maler faget. Som noget helt særligt er vi specialister inden for epoxy maling, som er blevet et populært valg indenfor gulvbelægning, særligt i industrilokaler. Epoxy maling giver et ekstremt slidstærkt gulv som tilmed er nemt at vedligeholde og rengøre. 

  I private hjem er det et oplagt valg i kældre, garager eller værksteder, hvor man kan have behov for et stærkt gulv. Epoxy maling fås i et bredt udvalg af farver, så du har rig mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem.

  Tag kontakt til os, hvis du vil have en professionel maler i Nørresundby til at rådgive og vejlede dig om epoxy maling, eller øvrige maleropgaver i alle omfang. Vi er altid klar på at give dig et gratis og uforpligtende tilbud.

  Maler pris i Nørresundby

  Vi ønsker at tilbyde konkurrencedygtige priser, som vi selv synes er fair. Prisen på malerarbejde kommer meget an på typen af opgave samt omfanget af den, samt hvilke produkter der skal anvendes. 

  Hvis du kontakter os og fortæller os lidt om det stykke arbejde du vil have udført, vil vi gøre vores bedste for hurtigst muligt at stykke et tilbud sammen til dig. 

  Vi gør altid vores bedste for at give så præcist et overslag som muligt, og inkluderer alle udgifter i tilbuddet, så du undgår uventede ekstraregninger. Vælg JKA når du skal bruge en god maler i Nørresundby.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os i dag og hør mere

   Mangler du en professionel maler i Nørresundby? Så kontakt os her på 50 55 86 50, skriv til os på jka@jkamicrocement.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så finder vi en løsning der passer perfekt til dig.

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50