Maler Hobro

JKA Malerfirma er et erfarent og kompetent malerfirma i Hobro, som tilbyder hjælp til alt malerarbejde i alle størrelser og former. Hvis du har brug for en professionel og kvalitetsbevidst maler i Hobro, kan vi assistere dig med både planlægning, vedligeholdelse og komplette maleropgaver.

Vi er et malerfirma med kompetente fagmænd, som har over 10 års erfaring i branchen. Vi har udført 100-vis af maleropgaver over hele Nordjylland hvor vi med stor selvsikkerhed kan realisere din malerdrømme til virkelighed.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din professionelle maler i Hobro

  Dine behov bliver altid varetaget med dyb seriøsitet, da vores arbejde har en stor indflydelse på dit hjems udseende. Vi anvender kun de bedste materialer, teknikker og værktøjer så alle vores kunder kan få gavn af et professionelt resultat. Grundighed er vejen frem til et godt resultat og en god kundeoplevelse, derfor rydder vi selvfølgelig altid op efter os selv og sørger for det eneste vi lader blive tilbage, er et fantastisk malerresultat.

  Som malerfirma har vi arbejdet med det meste, og kan hjælpe dig med mange forskellige projekter. Hvis du har brug for en maler i Hobro, så står vi klar. Vi kan assistere dig med at give din bolig din drømmeæstetik gennem fantastisk maling, genoplive rum eller facade, udbedre skader i træværk eller forbygge mod skader i fremtiden.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  En maler i Hobro med høj ekspertise

  Hos JKA er malerarbejde ikke bare et arbejde, det er er en kunstart. Du kan derfor regne med at modtage et slutresultat, som vil overgå dine forventninger. Som din samarbejdspartner sørger vi for at skabe god kommunikation mellem dig og os, så du får det ønsket resultat. 

  Det sikrer dig som kunde mod fejl og mangler. Vi opdatere dig løbende under processen, så du kan følge med på sidelinjen. Som din maler i Hobro finder du ingen pre-defineret opgaver. Alle maleropgaver er anderledes, hvor vi derfor tilpasser enhver maler opgave efter dine behov og ønsker.

  Når vi besigtiger din opgave, så gennemgår vi tilstanden af det der skal males, og hvilke materialer der skal benyttes. Derefter finder vi frem til en løsning, hvor du sort på hvidt får tilskrevet et tilbud med tid og pris på opgaven. 

  Vi giver altid vores kunder faglig rådgivning før, under og efter malerarbejdet. Det gør vi så du som kunde kan føle dig tryg på hvad der vil give det bedste resultat.

  Pris på maler i Hobro

  Pris på en maler i Hobro afhænger selvfølgelig af malerarbejdets kompleksitet og størrelse. Tid, transport og materialer har alle en rolle at spille når vi udregner prisen på din opgave. Ens for alle opgaver er dog, at vi altid giver en fornuftige priser og gennemsigtighed, så du altid kan føle dig sikker på hvad du betaler for. 

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os i dag og hør mere

   Kunne du tænke dig at få lavet ændringer i hjemmet, og søger du en erfaren maler i Hobro, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Fortæl os om dine idéer og tanker, så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud der passer til dine behov. 

   Kontakt os her på 50 55 86 50, skriv til os på jka@jkamicrocement.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så finder vi en løsning der passer perfekt til dig.

   Oversigt over byer vi kører ud til