Send besked

Pil - icon

Maler Hjørring

JKA Microcement og Malerfirma har over 10 års erfaring som maler. Vi har i løbet af de seneste 10 år prøvet lidt af hvert indenfor malerfaget. Derfor er vi også overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale maler i Hjørring

  Står du og skal bruge en maler i Hjørring eller omegn. Så er du kommet til det rette sted. Her hos JKA Microcement og Malerfirma har vi fokus på kvalitet, effektivitet og service. Igennem vores service har vi stort fokus på kommunikation, da vi ved det kan være træls at have malere rendende. 

  Det handler om at vi får kommunikeret dine behov og planlagt, så vi er så lidt til gene som muligt, samtidig med at du bliver fuldt tilfreds med vores arbejde.

   

  Vi sørger hele tiden for at være med på de nyeste teknikker og metoder. På den måde kan vi levere det bedste resultat, samt være så effektive som muligt. 

  Så skal du have malet en væg, et sommerhus eller noget helt tredje i Hjørring, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag og lad os klare din næste maler opgave i Hjørring.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Professionel maler i Hjørring

  Hvad end du står som erhverv eller privat person og skal have udført noget malerarbejde, så kan vi klare det. Vi maler både inde- og udendørs, så uanset om det er hele facaden der skal males, eller om det er en mindre opgave, står vi altid til tjeneste. 

  Vi gør en dyd ud af at være enormt grundige og kvalitets orienterede, i alt hvad vi laver. Den maling som vi bruger, er af høj kvalitet og miljøvenlig. Hold dig endelig ikke tilbage og kontakt os i dag. Vi vil gerne bevise overfor dig, hvorfor vi skal være din faste maler i Hjørring.

  Du kan ringe på 50 55 86 50 eller skrive til os på Jka@microcement.dk så skal vi nok finde en fornuftig løsning sammen.

  Pris på malerarbejde i Hjørring

  Hos JKA sørger vi for at der er gennemsigtighed med prisen. Derfor sørger vi altid for at alt fremgår i tilbuddet, så du ikke ender med at modtage ekstra regninger på omkostninger, der ikke var tænkt ind fra starten af.

  Vi sørger for at alt står sort på hvidt, lige fra hvad vi udfører for dig og hvad den faste pris er. Vi kommer med glæde ud og beser opgaven, inden vi går i gang. På den måde kan vi være sikre på den eksakte pris på opgaven, samt afstemme hvad du præcist ønsker.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os i dag og hør mere

   Mangler du en fast maler Hjørring? Så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 50 55 86 50, skrive til os på jka@jkamicrocement.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så finder vi en løsning der passer dig. Vi ser frem til at hører fra dig!

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50