Maler Frederikshavn

Leder du efter en professionel maler i Frederikshavn, der har kompetencerne i orden? Så er du landet det rigtige sted. JKA Microcement og Malerfirma har mere end 10 års erfaring, og har arbejdet med store og små projekter.

Så hvis du mangler en maler i Frederikshavn, så kontakt os allerede i dag. Så finder vi en løsning der passer dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale maler Frederikshavn

  Vi vægter kvalitet og service meget højt. For os er det vigtigst at have glade og tilfredse kunder, derfor gør vi alt hvad vi kan for at give dig det bedste resultat. Vores dialog tager vi helt stille og roligt og vi finder sammen, tid, sted og pris. Vi har ingen skjulte gebyrer eller overraskelser.

  Vi tilpasser os din hverdag, så hvis det passer dig bedt at vi kommer midt på dagen, eller om aftenen, så gør vi det. Vi går ikke før at vi selv er 110% tilfredse, på den måde bør du som kunde være tilfreds med vores arbejde.

  Vores malersvende yder altid deres bedste og udviser et stort engagement ved hver opgave, da det er en passion for os at skabe de bedste resultater. Når du vælger at starte et nyt malerprojekt, kan det virkelig puste liv i et gammelt hus. Eller optimere indeklimaet og mange andre positive ting.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Maler i Frederikshavn til privat og erhverv

  Vi klare alle opgaver, store som små. Vi arbejder med udendørs- og indendørs maling, dvs. vi klarer facader, såvel som loft og vægge. Vi efterstræber at være så grundige som muligt, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Ønsker du en kompetent maler i Frederikshavn til dit næste malerprojekt, så kontakt os i dag. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Hvad koster en professionel maler i Frederikshavn?

  Det er meget afhængigt at opgaven. Dog kan vi fortælle at prisen er fast når den er aftalt. Der kommer ingen uforudsete regninger eller andre overraskelser når du indgår en aftale med os. 

  Alt efter hvor stor en opgave det er, får du et uforpligtende tilbud når vi har aftalt specifikationerne.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt din maler i dag

   Hvis du ønsker uforpligtende rådgivning, eller et gratis tilbud. Så kontakt os allerede i dag. Så kan vi tage en dialog omkring hvad der vil være bedst i din situation. 

   Du kan udfylde vores kontaktformular, skrive til os på mail: jka@jkamicrocement.dk eller ringe til os på 50 55 86 50, så finder vi en løsning.

   Oversigt over byer vi kører ud til