Maler Brønderslev

Drømmer du om nye vægge eller lofter i dit hjem? Og har du hverken tiden, lysten eller evnerne til at klare det selv?

Hos JKA Microcement og Malerfirma ApS klarer vi gerne alt dit malerarbejde for dig. Vi har specialiseret os i microcement og almindeligt malerarbejde, og der er ikke den maleropgave, der er for omfattende eller for lille til os. Med mere end 10 års erfaring inden for malerbranchen er vi din garanti for et professionelt og flot resultat.

Vores malerfirma i Brønderslev betjener kunder i det meste af Nordjylland, og vi er kendt for vores kvalitetshåndværk og høje serviceniveau.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad kan din maler i Brønderslev hjælpe dig med?

  Listen af opgaver er lang, når du spørger os, hvilke typer af opgaver vi udfører for vores kunder.

  Én ting er de mange vægge og lofter, som vi klargør og maler. Noget andet er alt det arbejde med microcement, som vores kunder efterspørger. Microcement er et populært materiale at anvende til både vægge, gulve og klinker, og det tilfører et unikt og meget personligt look til hjemmet eller virksomhedslokalerne.

  I vores malerfirma i Brønderslev beskæftiger vi os med microcement og almindeligt malerarbejde hver eneste dag.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Erfaren maler i Brønderslev – når kun det bedste er godt nok

  Kvalitet er alfa og omega i vores malerfirma i Brønderslev. Og det vil du aldrig være i tvivl om, når du samarbejder med os.

  Det arbejde, vi leverer til vores kunder, er gennemarbejdet og færdigt – og så står det altid knivskarpt og ser hammergodt ud. Det gælder, hvad enten du hyrer os til at male dine vægge og lofter, eller du betaler os for at friske din gavl og dine ydermure op.

  Hos os er du garanteret malerarbejde af høj kvalitet, der ikke er til at sætte en finger på.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os, og lade os overbevise dig om hvorfor vi skal være din faste maler i Brønderslev

   Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvad det koster at få vores hjælp til en opgave med microcement eller maling af dit køkken eller dine vægge? Så vent endelig ikke med at kontakte os.

   Vi er nemme at få fat på, hvis du giver os et kald på telefon 50 55 86 50, eller hvis du skriver til os på jka@jkamicrocement.dk. Alternativt kan du også gøre brug af vores kontaktformular.

   Byer vi arbejder i, indtil videre