Send besked

Pil - icon

Maler Brønderslev

Drømmer du om nye vægge eller lofter i dit hjem? Og har du hverken tiden, lysten eller evnerne til at klare det selv?

Hos JKA Microcement og Malerfirma ApS klarer vi gerne alt dit malerarbejde for dig. Vi har specialiseret os i microcement og almindeligt malerarbejde, og der er ikke den maleropgave, der er for omfattende eller for lille til os. 

Med mere end 10 års erfaring inden for malerbranchen er vi din garanti for et professionelt og flot resultat.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad kan din maler i Brønderslev hjælpe dig med?

  I vores malerfirma i Brønderslev beskæftiger vi os med microcement og almindeligt malerarbejde hver eneste dag.

  Inden for malerarbejde tilbyder vi både indvendigt og udvendigt malerarbejde alt efter behov. Med det sagt har vi den rette erfaring og ekspertise til at kunne male i alle slags rum.

  Vi har gjort os specialister inden for vores felt, hvor du derfor er i trygge hænder, når du vælger os som dit malerfirma.

  For neden kan du få et hurtigt overblik over hvad vi tilbyder. Finder du ikke den ønsket ydelse, så kan vi med garanti stadig hjælpe dig med opgaven. Du skal være mere end velkommen til at give os et opkald. 

   

  Erfaren maler i Brønderslev

  Kvalitet er alfa og omega i vores malerfirma i Brønderslev. Og det vil du aldrig være i tvivl om, når du samarbejder med os.

  Det arbejde, vi leverer til vores kunder, er gennemarbejdet og færdigt – og så står det altid knivskarpt og ser hammergodt ud. Det gælder, hvad enten du hyrer os til at male dine vægge og lofter, eller du betaler os for at friske din gavl og dine ydermure op.

  Hos os er du garanteret malerarbejde af høj kvalitet, der ikke er til at sætte en finger på.

  microcement

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for malerarbejde

   Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvad det koster at få vores hjælp til en opgave med microcement eller maling af dit køkken eller dine vægge? Så vent endelig ikke med at kontakte os.

   Vi er nemme at få fat på, hvis du giver os et kald på telefon 50 55 86 50, eller hvis du skriver til os på jka@jkamicrocement.dk. Alternativt kan du også gøre brug af vores kontaktformular.

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50