Maler i Århus

Med over 10 års erfaring, har vi den rette ekspertise og kompetencer, til udføre din næste maleropgave. 
Vi har udført et hav af opgaver, med dertilhørende tilfredse kunder. Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. 

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din faste maler i Århus

  Vi rykker ud til maleropgave i Århus og omegn. Med os i hånden får du en pålidelig og kompetent maler, der går op i kvalitet og med dit ønske for øje.
  Hos JKA microcement og malerfirma har vi de bedste malersvende og fornyr altid vores viden og metoder indenfor malerfaget.

  Vi kan både løse indendørs og udendørs maleropgave, dette gælder uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende. 
   
  Har du brug for hjælp til følgende:
   
  Så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få hjælp til netop din maleropgave. Har du en opgaver der trænger til en erfaren og kyndig maler, men var den ikke på listen? Så tøv endelig ikke med at kontakte os alligevel og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.  

  Professionel maler med fokus på kvalitet

  Der er ikke et malerarbejde vi ikke udføre, dette gælder både det, der er indendørs som udendørs. Vi klare både hele facader, dørkarme og lokaler. Det er en prioriteringssag, at du er tilfreds med resultatet. Derfor sørger vi altid for, at det arbejde vi levere både står knivskarpt og er gennemarbejdet. 

  Malerarbejde, der ikke er gjort grundigt, kan have stor betydning for resten af rummet i form af ubalance i farver eller mærker på væggene. Med en professionel maler med fokus på kvalitet i Århus, er du sikret at arbejdet er udført korrekt. 

  For at give dig den bedste oplevelse og et resultat i høj kvalitet, sørger vi får kun at bruge kvalitetsmaling, der også er venlig overfor miljøet. Samtidig er hele processen bygget på gensidig kommunikation og vejledning, med dine ønsker for øje. 

  Kontakt i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din maleropgave. Du kan kontakte os på telefon 50 55 86 50 eller skrive til os på mailen jka@microcement.dk. Med JKA microcement og malerfirma er du fra start til slut garanteret et solidt og professionelt malerarbejde.

  Maler priser

  Hvad det koster at hyre en maler, kan variere meget og det er derfor svært, at give en præcis pris. Derudover har faktorer som størrelsen af opgave, kompleksitet og varighed indflydelse på prisen. 

  Her hos JKA får du en samarbejdspartner der er transparent, hvis noget skulle opstå udover aftalen. Det vil altid i sidste ende, være din beslutning, hvordan vi skal fortsætte arbejdet, hvis noget uforudset skulle opstå. 

  Inden vi går i gang, sikre vi altid at have en klar og tydelig aftale og du får dermed en fast pris på hele arbejdet. 

  Dette er kun af de mange grunde til, at vi skal være din lokale maler i Århus. 

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Oversigt over byer vi kører ud til