Maler Aalborg

JKA Microcement og Malerfirma har mere end 10 års erfaring som maler. Vi har dermed prøvet lidt af hvert indenfor malerfaget, og vi er overbeviste om at vi også kan hjælpe dig med dit næste malerprojekt i Aalborg.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale maler i Aalborg

  Bor du i Aalborg og har brug for en maler, så kan vi hjælpe dig. Vores fokuspunkter er kvalitet, effektivitet og service. Vi ved det kan være ubelejligt at have os rendende, og derfor handler det om kommunikation og planlægning. Det handler for os om at vi er til mindst gene for dig, og at du bliver tilfreds med vores udførte arbejde.

  Vores malersvende er efterudannede i de nyeste teknikker, så du altid får det bedste, og ikke mindst, mest effektive resultat. Skal der males et værelse, et hus eller noget helt tredje, så er vi klar til at hjælpe dig! Vi vil meget gerne være din faste maler Aalborg.

  Malerarbejde til privat og erhverv

  Vi udfører både malerarbejder både inden- og udendørs. Om det er hele facaden, lokaler eller dørkarme, vi klarer det hele. Vi er enormt grundige og kvalitetsbevidste i alt hvad vi foretager os. Vi benytter os kun af kvalitetsmaling, og selvfølgelig de miljøvenlige. Tøv ikke med at kontakte os, vi giver gerne et godt og uforpligtende tilbud. 

  Du kan ringe til os på 50 55 86 50, eller skrive til os på jka@microcement.dk, eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en løsning der passer dig.

  Maler priser

  Alt for mange mennesker oplever dårlig service og så opstår der måske nogle ekstra ting undervejs, der koster ekstra. Sådan er det ikke hos JKA, vi holder vores aftaler, og hvis der skulle opstå noget udover aftalen, fortæller vi det til dig og så får du mulighed for at tage en beslutning om hvad der skal ske.

  Vi sørger for at det fremgår sort på hvidt hvad det er vi udfører for dig og en fast pris. Vi kommer gerne ud og beser opgaven inden vi går i gang, hvis ikke det kan fastlægges over telefonen eller via vores kontaktformular. Vi vil meget gerne vise hvorfor vi skal være din faste maler Aalborg.

  Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
  Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
  Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os i dag og hør mere

   Mangler du en fast maler Aalborg? 

   Så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 50 55 86 50, skrive til os på jka@jkamicrocement.dk, eller udfylde vores kontaktformular, så finder vi en løsning der passer dig. Vi ser frem til at hører fra dig!

   Oversigt over byer vi kører ud til