Send besked

Pil - icon

Maler Nordjylland

Hos JKA Microcement og Malerfirma har vi mere end 10 års erfaring indenfor malerfaget, og vi har i tiden arbejdet med mange forskellige projekter i alle størrelser. 

Vi er et malerfirma som virkelig ved hvad kvalitet betyder, og vi elsker at gøre vores kunder 100% tilfredse med resultatet og servicen hver gang. Vi er din professionelle maler i Nordjylland, som hjælpe dig med dit malerarbejde.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Høj Kvalitet & Service

  Kvalitetshåndværk efter dine behov og ønsker.

  Udlært & Certificeret

  Vi er udlærte malere og har certifikat i Microcement og Epoxy.

  10 Års Erfaring

  Vi over 10 års erfaring inden for alt i malerarbejde og microcement.

  Vi er specialister i

  Professionel Maler i Nordjylland

  Vores malersvende, har de fornødne kompetencer til at kunne udføre enhver maler opgave, du måtte have. Vi har hjulpet kunder over hele Nordjylland, med maleropgaver i forbindelse med renovering af boliger, maling af flyttelejligheder, istandsættelse af lejlighed og meget mere. Vi har en stor kærlighed for faget, og vi brænder for at yde det bedste af det bedste.

  Når man vælger at starte på et malerprojekt, så kan det virkelig formå at gøre væggene levende og flotte at se på igen. En gammel bygning, kan pludselig få pustet nyt liv i sig ved at få en omgang maling, og dermed fremstå meget nyere og mere frisk igen.

   Ligeledes, hvis arbejdet ikke udføres korrekt, kan det fremstå sjusket. Maling kan derfor gøre utrolig meget for udseendet og hvordan vi trives med det i hverdagen.

  Hvad koster en maler i Nordjylland?

  Hos JKA Microcement og malerfirma tilbyder vi ikke standard pakkeløsninger, da alle opgaver kommer i forskellige størrelser og behov. Derfor vil vi gerne komme ud og kigge på opgaven, så vi kan give dig et tilbud ud fra dens omfang, så du kan få den helt rigtige pris og tidsestimat.

  Desværre oplever mange mennesker, at der opstår nogle ekstra regninger fra den maler som de har benyttet sig af. Hos JKA, vil du modtage en fast pris på din opgave. Her vil der på sort og hvidt stå, hvad du betaler for og hvornår opgaven er færdig.

  Dette skal være med til at sikre dig imod overraskelser og unødige gebyrer, efter udførelse af arbejdet.

  Ønsker du at få en konkret pris på din opgave, så kontakt os i dag!

  Vi tilbyder også

  maler

  Maling af hus

  maler i nordjylland

  Maling af lejlighed

  maling af loft

  Maling af væg og loft

  microcement

  Flydespartel

  microcement

  Filt og tapetsering

  microcement

  Microcement

  Epoxy Maling

  microcement

  Polyurethan Gulv (PU)

  Maler til privat

  Hos JKA Microcement og Malerfirma udfører vi alle former for malerarbejde både indendørs og udendørs, for private. Uanset hvor kompleks opgaven er, kan du forvente at modtage Nordjyllands bedste kvalitet til prisen. 

  Vi er enormt grundige og kvalitetsbevidste i alt vores arbejde. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, så du kun få gavn af et holdbart og lækkert resultat.

  Står du måske med et projekt og mangler inspiration og sparring til opgaven? Så kommer vi gerne med friske idéer og nye vinkler til opgaven, så du kan få værdifulde resultater, der vil gå udover dine forventninger. 
   
  Som din samarbejdspartner, sørger vi for at at malerarbejdet bliver udført til den højeste kvalitet, så får den en modernisering du havde drømt om. Selvom du står med et gammelt hus, så kan vi som dit erfarne malerfirma skabe nyt liv til den.

  Maler til erhverv

  Søger du en maler til at male dine erhvervslokaler eller større bygninger, så kan vi sagtens hjælpe dig. Med over 10 års erfaring som maler, står vi som den foretrukne samarbejdspartnere for mange af vores glade kunder. Vi har som mål at skabe flotte resultater og gode kunderelationer.

  Vælger du os som dit malerfirma, kan du regne med at få malerarbejde der lever op til alle jeres krav. 

  Vi ved nemlig at når der skal udføres malerarbejde til erhverv, så stilles der ekstra høje krav for, fleksibilitet, kommunikation og professionalisme.

  Derfor sørger vi altid for at overholde alle vores aftaler i form af tid, pris og proces. Hos JKA Microcement og Malerfirma, kører vi nemlig med specifikke rammer, der sikrer os at vi når alle vores deadlines, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Det sikrer at vi er overensstemmelse med projektet, og at vi alle er tilfredse med slutresultatet. Er i tilfredse med vores arbejde, står vi gerne til ansvar for jeres fremtidige projekter, hvor der skal males.

  Så står du og mangler en professionel maler til erhverv, så kan du med fordel kontakte os i dag.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt din lokale maler i Nordjylland

   Ønsker du at høre mere omkring vores malerarbejde, eller om alle dine muligheder? Ring til os på telefonen 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse. 
    
   Vi glæder os til at høre fra dig, og til at kunne hjælpe dig videre med dit maler projekt. 

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50