Maler Nordjylland

JKA Microcement og Malerfirma har mere end 10 års erfaring som maler, og har arbejdet med mange forskellige projekter gennem årene. Vi er et malerfirma som virkelig ved hvad kvalitet betyder, og vi elsker at gøre vores kunder 100% tilfredse med resultatet og servicen hver gang. Vi er din Maler i Nordjylland.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel Maler i Nordjylland

  Vores malersvende har de fornødne kompetencer og meget mere til. Det kan ses i det stykke malerarbejde som udføres, da vores malersvende udviser et kæmpe engagement og en høj kvalitet, samt en god service. Vi har en stor kærlighed for faget, og vi brænder for at yde det bedste af det bedste.

  Når man vælger at starte på et malerprojekt, så kan det virkelig formå at gøre væggene levende og flotte at se på igen. En gammel bygning, kan pludselig få pustet nyt liv i sig ved at få en omgang maling, og dermed fremstå meget nyere og mere frisk igen. Ligeledes, hvis arbejdet ikke udføres korrekt på en ny bygning, så kan bygningen fremstå sjusket. Maling kan gøre utrolig meget for bygningens udseende.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Malerarbejde til privat og erhverv

   JKA Microcement og Malerfirma udfører alle former for malerarbejde både indendørs og udendørs, for private og erhverv.  Uanset hvor stor eller lille opgaven, så kan du forvente Nordjyllands bedste kvalitet.

   Vi er enormt grundige og kvalitetsbevidste i alt vores arbejde. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, så du kun få gavn af et holdbart resultat. Vi tilbyder også gerne udførsel af vådrumsmembraner, flydespartel og alt andet inden for maler faget.

   Både små og store maler opgaver

   Ingen maleropgaver er for små eller for store, når det kommer til vores malerfirma og hvad vi kan tilbyde. Vi kommer gerne ud til maleropgaver, hvad enten det indebærer en dørkarm, et enkelt lille rum, eller store erhvervslokaler og bygninger. Ønsker du at få i gangsat et projekt, uanset omfanget, så bør du vælge os som din foretrukne maler.

   Så tøv ikke med at kontakt os, hvis du gerne vil have professionelle og dygtige malere til at klare opgaven for dig. Vi vil meget gerne give dig et gratis og uforpligtende tilbud, når vi kender til opgaven og dens omfang.

   Maler priser i Nordjylland

   Desværre oplever for mange mennesker, at der opstår nogle ekstra regninger fra den maler som de har benyttet sig af. Det er dog ikke fordi, at den givne maler ønsker at snyde nogen.

   Oftest hænger det bare sammen med, at håndværkerne ikke er dygtige nok til at inkludere alt i deres malerpriser og tilbud. Hos os skal du ikke være bekymret for dette, da vi godt ved hvordan vi sammensætter alle delelementer og dermed slipper du for dyre overraskelser.

   Det vil fremgå hvilket stykke arbejde som skal udføres, hvilke produkter der anvendes mv.

   Vi vil gerne komme ud og kigge på opgaven, så vi kan give dig et tilbud ud fra dens omfang.

   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for hjælp

   Ønsker du at høre mere omkring vores malerarbejde, eller om alle dine muligheder? Ring til os på telefonen 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse. 
    
   Vi glæder os til at høre fra dig, og til at kunne hjælpe dig videre med dit næste projekt. 

   Byer vi arbejder i, indtil videre