Send besked

Pil - icon

Fuldspartling

Skal du have foretaget malerarbejde, så vil en fuldspartling være den mest essentielle ting at starte med, før det endelige malerarbejde påbegyndes.

Hos JKA Microcement og Malerfirma tilbyder vi effektiv fuldspartling af dine vægge og lofter, i hele Nordjylland.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Høj Kvalitet & Service

  Kvalitetshåndværk efter dine behov og ønsker.

  Udlært & Certificeret

  Vi er udlærte malere og har certifikat i Microcement og Epoxy.

  10 Års Erfaring

  Vi over 10 års erfaring inden for alt i malerarbejde og microcement.

  Vi er specialister i

  Professionel fuldspartling

  Som din maler ekspert, har vi i 10 år gjort os specialister inden for spartling af vægge og lofter på alle typer overflader. Så står du f.eks. med en gips væg der skal spartles, tapetseres eller sættes filt op, så kan vi gøre det hele for dig. For at skabe ekstraordinære resultater, er forarbejdet essentielt for at kunne skabe de visualiseringer du havde i tankerne.
   
  Med en spartlet væg, forhindrer du at stå med huller og ujævnheder på det færdige malerarbejde. For at kunne opnå 110% tilfredshed, kan vi stå for hele maler projektet, så alt bliver udført korrekt og professionelt. 

  Det sparer dig både tid og penge, da vi selv står for at finde de rette materialer og udføre malerarbejdet. Vi varetager spartling opgaver i alle størrelser, hvor vi kan reparere små skader til at udføre fuldspartling i forbindelse med opsætning af nye vægge.
   
  Inden vi går i gang med malerarbejdet, sørger vi altid for at foretage en grundig vurdering af underlaget, for at vurdere om der skal foretages en mindre spartling eller fuldspartling af hele væggen. 

  Er du i tvivl om hvor meget der skal spartles, så kommer vi gerne forbi og besigtiger din opgave, så du kan få en konkret vurdering. Kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud, på din opgave.

  Hvornår har jeg behov for en spartling?

  Vi vil altid anbefale at få lavet en fuldspartling, når du f.eks. skal have opsat følgende: 

  • Glat tapet
  • Filt eller væv
   
  Vælger du at fravælge en fuldspartling fra dit malerarbejde, vil du hurtigt kunne risikere at resultatet ikke bliver som ønsket. Det risikerer ofte ud i flere omkostninger ved, at det skal laves om og købes nye materialer. Ønsker du at få en flot resultat med glatte overflader, så er en fuldspartling et essentielt valg for dig. 
   

  Ved en fuldspartling kræves der de rigtige kompetencer og materialer til opgaven, derfor anbefaler vi altid at du får fat i en professionel maler, til at stå for opgaven, så du kan bevæge dig ud i det efterfølgende malerarbejde. 

  Mange undervurderer måske effekten af en fuldspartling, men hos JKA Microcement og Malerfirma, er vi vel erfarne med at kunderne ringer til os, når deres malerarbejde går sidelæns. 

  Det ofte fordi at man undervurderer hele maler processen, og ender med små ujævnheder eller huller, som ikke giver et flot syn. 

  Har du besluttet dig for at fuldføre det efterfølgende malerarbejde selv, så vil vi hellere end gerne stå for forarbejdet, så du kan komme til. Det sikrer dig imod at du får en helt glat overflade, til at kunne male på for at opnå et tilfredstillende resultat.

  Fuldspartling af vægge og loft pris

  Vores fuldspartling priser varier alt efter hvor meget der skal spartles og de materialer der skal benyttes til opgaven.

  For at kunne give dig den mest præcise pris, vil vi gerne bese opgaven først, for at kunne foretage en grundig vurdering, så du ikke skal betale mere end det du havde regnet med.

  Hos JKA Microcement og Malerfirma tilbyder vi altid en fast pris, til alle vores kunder. Når du modtager et tilbud fra os, så er det på papiret du modtager og ikke en krone mere.
   
  Ønsker du at modtage en pris på dit spartlearbejde, så kontakt os endelig i dag.

  Modtag et enestående resultat

  Ønsker du at få malet helt ny vægge, for at skabe mere harmoni i boligen? Så kan vi hjælpe dig med maleropgaven. Hos JKA Microcement og Malerfirma er vi eksperter i at udføre alt malerarbejde og microcement til alle typer boliger. 

  Uanset hvor gammelt eller boligen er, så har vi de rette kompetencer og materialer til at gøre boligen helt skarp og indbydende. 
   
  Vi hjælper dig med alt fra den indledende start til den sidste malerstrøg. Du får faglig rådgivning og inspiration, så du kan få det maksimale ud af vores samarbejde. Som kunde hos os, bringer vi dig med i hele processen, så du kan følge med på hele hvert enkelt trin. 

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Medlem af Byg Garanti

   Vi er hos JKA Microcement Og Malerfirma medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader.

   Vi tilbyder en garantiordning, som betyder at du som kunde er godt dækket ind, ved fejl eller mangler. Du kan derfor være i trygge hænder hos os.

   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for et gratis tilbud

   Er du interesseret i at høre mere om en fuldspartling vil være fordelagtigt for dig, eller ønsker du at få fuldspartlet dine vægge, så kan du altid tage kontakt til os, helt gratis.

   Som din samarbejdspartner vil vi altid gerne komme forbi og kigge på opgaven, så du kan få faglig rådgivning og sparring. Vi går efter at sammensætte en aftale der vil imødekomme alle dine ønsker og behov til en overkommelig pris.

   Ring til os på 50558650 eller send en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst inden for 24 timer.

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50