Send besked

Pil - icon

Epoxy maling

Her hos JKA har vi mere end 10 års erfaring inden for malerfaget, hvor vi er specialister inden for epoxy maling. 

Uanset om du ønsker et mere skinnende eller mat gulv, så hjælper vi dig med at realisere dine drømme. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Høj Kvalitet & Service

  Kvalitetshåndværk efter dine behov og ønsker.

  Udlært & Certificeret

  Vi er udlærte malere og har certifikat i Microcement og Epoxy.

  10 Års Erfaring

  Vi over 10 års erfaring inden for alt i malerarbejde og microcement.

  Vi er specialister i

  Få et slidstærkt gulv med epoxy maling

  Ønsker du at få et mere slidstærkt gulv, som er nemt at vedligeholde og rengøre? Så er epoxy maling dit foretrukne valg. Epoxy maling er et yderest populært valg i erhverv og industri, grundet gulvets slidstærkhed og belastnings udholdenhed. Dermed er det også vandtæt og modstandsdygtig overfor en bred variation af kemikalier.

  Med dens mange fordele er epoxy maling blevet et populært valg for både private og erhvervsdrivende, hvor det ønskes et robust gulv. Man ser det ofte blive benyttet ved steder som garager, kældre og værksteder mv. hvor det kræver et stærkere gulv.

  Med unikke materialer, får du større mulighed for at få et unikt og flot design, du kan få glæde af mange år frem.
  Du kan få påført det ovenpå cement, beton, trægulv og fliser, og hermed få en stærkere overflade der er mere holdbar.

  Hos JKA Microcement og Malerfirma hjælper vi dig med at sammensætte epoxy maling med lige præcis den farve du ønsker til dit hjem. Uanset størrelsen og omfanget på opgaven, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.
  Vi er nemlig eksperter inden for området, og sørger at du får et flot og unikt resultat der imødekommer dine behov og ønsker.

  Epoxy maling priser

  Prisen afhænger af flere faktorer, men hovedsageligt af hvilket underlag det skal påføres på og hvor tykt det skal være, samt omfanget. Det kan derfor være svært at oplyse en helt konkret pris, da den kan afvige på baggrund af de ovennævnte faktorer.

  Prisen på epoxy maling kan derfor ikke defineres, før vi har et klart og tydeligt billede af, hvad du ønsker og hvor stort omfanget er.
  Vi vil meget gerne hjælpe dig med at realisere dine drømme. Kontakt os allerede nu, og kom godt i gang.

  Fordele ved epoxy maling

  Malingen er en holdbar løsning, som giver dit gulv en længere levetid, uden at du skal bekymre dig om skrammer og nedslidning. Du slipper derfor at skulle bruge flere penge på nyt gulv, da epoxy maling er modstandsdygtigt og let at vedligeholde.

  • Få et unikt og flot design
  • Høj kvalitet for pengene 
  • Modstandsdygtigt med lang levetid
  • Ingen skadelige opløsningsmidler 

  Hvad er epoxy maling?

  Epoxy maling består af en hærder og en base som blandes før brug. Så snart malingen bliver blandet bliver det påført på overfladen, hvor den bliver omdannet til et stærkt og robust gulv. Selvom det er robust, så er det til gengæld også meget blødt at gå på og let fjedrende. Du kan i dag, næsten bruge det alle vegne. 

  Tilpasset til dine ønsker

  Du kan få epoxy maling i mange forskellige farver, og det kun fantasien der sætter grænser. Med epoxy maling får du et slidstærkt gulv i lige det design du ønsker, om det skal være mat eller i højglans, gråt eller hvidt, det helt op til dig. 

  Så hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til give en personlig rådgivning på din opgave.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Medlem af Byg Garanti

   Vi er hos JKA Microcement Og Malerfirma medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Vi tilbyder en garantiordning, som betyder at du som kunde er godt dækket ind, ved fejl eller mangler. Du kan derfor være i trygge hænder hos os.

   Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel,imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.
   Meget professionelt. Rigtig imødekommende og servicemindet. Dygtig til microcement. Flot arbejde.
   Stor anbefaling af Joseph og hans firma. Joseph er meget tilgængelig, overholder sine aftaler, og hans arbejde både med malerarbejde og microcement er udført i højeste kvalitet. Vi giver JKA Microcent den bedste anbefaling.

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud

   Ønsker du at høre mere omkring Epxoy maling, eller om alle dine muligheder? Ring til os på telefonen 50558650 eller skriv en mail til jka@jkamicrocement.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse. 

   Oversigt over byer vi kører ud til

   Call Now ButtonRing 50 55 86 50